reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

O o o !!! prawie plaskie - to byl BARDZO DOBRY WYBOR ! :-D:-);-)

a ja dzis zamowilam mlodemu kaloszki ale na przyszly rok dopiero po 28 rozmiar juz mam. Trafila sie promocje HUNTER -50% to wzielam :) sliczne sa :) i sobie tez zimowe skarpetuchy :)

reklama
balerinki andré zamszowe czarne
welniana sukienke zielona sandro <3 <3 <3
sweter i koszulke na rekaw3/4 promod

i przyszly sweter i koszulka BCBGMAXAZARIA
i przesylka od rozowego trencha ... torebka...
i akurat zdazylam wejsc i wszystko rozpakowac i pieknie wyeksponowac na parkiecie
weszlam na gore zajrzec do malego ... i z pracy wrocil wczesniej maz i zobaczyl cala ta wystawe i porozdzierane pczki siatki kartony i lupy w calej okazalosci :)
Nie ma to jak dobry timing ;)

a to fotka, z cykli jak sprawic zeby maz po powrocie z pracy mial ochote odwrocic sie na pietce i niej wrocic ;)

Ostatnia edycja:
wow, szalejesz:-D

a ja dzis kupilam sobie buty, takie botki czarne...i sweter dlugi kremowy, swietny gatunkowo, ale drogi i mam taki dysonans z lekka, ze jutro chyba go zwroce:baffled:szczegolnie, ze A. jak go zobaczyl to pierwsze co powiedzial, ..szalu nie ma:shocked2::-D

oddalam:sorry::sorry:i doslownie tego samego dnia w innej miejscowosci niemalze identyczny, a nawet ladniejszy:-p kupilam za 1/3 ceny poprzedniego:-)

ja tez w szale zakupów, ostatnio buty zimowe dla wszystkich:)
kurtki kombinezony raczej mamy, tzn Paweł kupił Karolowi ostatnio kurtke zimową w Lidlu - chciałam wam pokazać ale już nie mogę znaleźć bo oferta sprzed tygodnia(miałam już 2 kurtki i kombinezon z Lidla i naprawdę porządkna jakość za taką cenę) alle jeszcze duża, z zeszłego roku dobra, ta będzie awaryjna
a buty Bartki, w tamtym roku wyjątkowo inne kupiliśmy i pomimo że niby były to jakiś texy oddychające tpo Karol ciagle miał mokrą spoconą nogę w nich...

Baska ja tez się czaiłam na te lidlowe komplety ale Wojtek jeszcze ma dobry z zeszłego roku, wiec nie kupowałam:-D, buty kupiliśmy na razie tylko takie bardziej miejskie, oooooo takie Katalog: Dzieci / Action Boy / 304854

a na takie bardziej do latania po sniegu jeszcze nie patrzyłam.
No i ostatnio duzo ksiazek kupuję głównie dla Wojtka:-D czytamy namietnie wieczorami

reklama
FAjny ten kombinezon Mamoot:-D ja w weekend mam w planach zakupy w fashion house to taki outlet niedaleko, ciekawe co uda sie upolować, jedziemy z dziewczynami cała paka impreza z obiadem i deserem;) a chłopaków zostawiam w domu - mają pilnowac pana który bedzie nam montował barierki przy schodach:-D

Do góry