reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

a ja w ciagu ostatnich kilku dni przegielam z lowami ... i az sie boje o nich myslec sumienie mnie dreczy ...
i sobie obmyslilam argument na lepsze samopoczucie : to beda prezenty na urodziny :)
tylko nie wiem cyz maz sie przekona do takiej ilosci prezentow ... zwlaszcza biorac pod uwage z eon JUZ MA prezent dla mnie I JA O TYM WIEDZIALAM ...
jak sie wiecej nie pojawie na watku to bedziecie wiedziec dlaczego :)

reklama
sylwia zyje zyje :)
ale jeszcze w ukryciu zyje :) czekam az paczki poprzychodza i modle sie zeby nie przyszly w sobote ;)
dowalilam jeszcze wczoraj sweterkiem dwoma koszulkami i wiosennym rozowym trenchem a krotkim rekawkiem... ale ten swterek z golfem byl mi naparwde potrzebny bo robi sie zimno :)

'wybrac sie na zakupy UBRANIOWE i nic nie kupowac" :) to jest niemozliwe :)
toc to prawie tak samo jak isc po spozywke i wrocic z niczym :)

jak tak piszesz o kozakach no wlasnie ... to jets tak naparwde potrzebna mi rzecz! tylko nie wiem jakie, od lat w modzie same korki wielkie albo platformy... a takie modele za bardzo nieadekwatne do mojej codziennosci ...
wiec co ? znowu aseksualne camperki albo kickersy ??? ... az mi ochota przeszla ( oficerki mam).

a co kozaki wzielas? tylko nie pisz ze na 8cm obcasie :)

Pewnie nie na 8 tylko na 10 cm ;-)
Zazdroszczę Wam, chciałabym tak sobie poszaleć zakupowo, jednak budżet pozwala na to co potrzebne, z rzadka coś, co po prostu wpadnie w oko.

ja kupilam sobie ostatnio dwie pary leginsow a`la jeansy z lee couper-a...musze sie wybrac do miasta na spokojnie za butami..

moje ostatnie zakupy z trzech tyg.to kilka bluzek,swetr-taki gruby cardigan...trampki z cwiekami ;) buty na koturnie,branzoletka,katana z takimi napami jakby,apaszki-chustki, legginsy,jeansy,troche ksiazek...

reklama
Do góry