reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Marta w zeszłą zimę "donaszała" tchibowy 98/104, ale tylko na początku, bo zrobił się za mały, potem miała kurtkę ze smyka i jakieś spodnie, które dostałam od bratowej siostry, nawet pod koniec zimy tchibowy 110/116 był dużo za duży- może akurat ten model taki wyjątkowo wielki. Mam nadzieję, że teraz nie będzie dla odmiany za mały... Jak będą już w sklepach, to mogę wymierzyć ten na 7-8 lat.
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Kasia, takie zakupy są najlepsze :-)
Baśka, tu sa wymiary Tchibo.
KOMBINEZON ZIMOWY TCHIBO 122/128 NOWY MEMBRANA !!! (2629588916) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na Wojtka spodnie tchibo 110/116 sięgają nad kostkę - bez sensu na snieg.
A po tym co wymierzyłam na podstawie za małyech spodni i kurtki wygląda, ze ten następny rozmiar będzie miał z 5-7 cm za długie rekawy i z 5 cm za długie nogawki. Nie wiem, czy jest sens taki kupować nawet przy założeniu, ze pod koniec zimy Wojtek będzie wyższy powiedzmy ze 3 cm.
KOMBINEZON ZIMOWY TCHIBO 122/128 NOWY MEMBRANA !!! (2629588916) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na Wojtka spodnie tchibo 110/116 sięgają nad kostkę - bez sensu na snieg.
A po tym co wymierzyłam na podstawie za małyech spodni i kurtki wygląda, ze ten następny rozmiar będzie miał z 5-7 cm za długie rekawy i z 5 cm za długie nogawki. Nie wiem, czy jest sens taki kupować nawet przy założeniu, ze pod koniec zimy Wojtek będzie wyższy powiedzmy ze 3 cm.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My mamy taki z decathlonu i jest super a dodatkowo jeszcze mamy komplet kurtka i spodnie z zeszłego roku firmę wystawie jak mi się przypomni nazwa. Ja osobiście nie jestem zwolennikiem kupowania za dużych rzeczy
reklama
Podziel się: