reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja dzisiaj po pracy uderzam do IKEA bo stłukłam za jednym zamachem 7 kieliszków do wina:-D i muszę uzupełnic braki a przy okazji tez rozejrzę sie za osłonkami do doniczek bo Wojtek wyhodował piękna roślinę owadożerną z takiej małej sadzonki i muszę porozsadzać

reklama
Klaudia z Gracjanem zasadzili w ogrodzie slonecznik...Dusi juz jest ok metrowy(a byl kilkucentymetrowy), Gracus sadzac zlamal lodyzke :sorry:i nie wyrosl.

Syla- ostra babka z Ciebie..:-D

a wracajac do tematu..wczoraj kupilam sobie spodnie granatowe 3/4, dwie bluzeczki a`la marynarskie, sandaly, sweterek i okulary ed hardy(z tego jestem mega zadowolona, bo dokladnie takie jakich szukalam!:tak::tak::tak:
kupilam tez na wyprzedazy Gracusiowi kurtke zimowa, Klaudii nowy wozek dla lalek, czapke z daszkiem jeansowoa Gracusiowi- za duza:-Di wyglada komicznie:eek:, i spodenki z logo lazy town
kosmetyki _ loreal- fluid i tusz(moje ulubione)
i chemie- ulubiony proszek ariel i plyn doi plukania niebieski comfort- a Wy czego uzywacie do prania?
mydla, szampony itd...

Sylwia, działo się u Ciebie :-D

Ja do prania tylko persil (wolę żel niż proszek), do płukania lenor zwylke żółty albo niebieski- najlepiej niemieckie, ewentualnie w razie braku krajowe. A jeśli chodzi o mydła, szampony, itp. to nie jestem jakoś specjalnie przywiązana, i kupuję co mi akurat wpadnie w oko i podpasuje zapachowo :-)

Ja ostatnio pralam kolory płynem z lidla jest świetny i niedrogi a do białych kupiłam proszek Biały jeleń i jest super dawno nie widziałam takiej pięknej bieli i odpiera plamy po owocach teraz dokupić jeszcze do kolorów i płyn do plukania i tak mnie wzięło ze kupuje polskie produkty msrek które się nie reklamują i wszystko ku mojemu zaskoczeniu rewelacja!

reklama
Do góry