reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja juz 4 kupilam sobie taka rurke za kolanko...w tego typu ja czuje sie naj...uwazam, ze pasuje wysokim dziewczynom..wiec Syla polecam!wysmuklaja:-p

a ja w tym roku sukienki kupuje :-D jeszcze mi sie marzy jakas fajna do kostek...prosta...sciagana na gumki w piersiach...taka bez ramiaczek :)

Rusia, ale w takiej rurce za kolanko to chyba gorąco, co?;-)
Ja też ostatnio kupiłam 2 spódniczki a 4 mam do przerobienia, bo za duże...

nie jest Kasiu goraco bo to z takiego lekkiego materialu, przewiewne.
a te sukienki o klorych Pati mowisz, tez sa tu bardzo modne..musze przymierzyc, choc szczerze wydaje mi sie, ze do mnie nie beda pasowaly, bo jestem wysoka i bede wygladala jak patyczak..ale kto wie..bo sa extra!

Pati, będziesz zarąbiście w takiej sukience wyglądać.:tak:
Też mi się marzą jakieś zakupy sukienkowe. Póki co kupiłam sobie letnią spódnice tatuum na allegro.

No własnie w takich sukienkach jak słusznie zauważyła Rusia raczej lepiej jest niższym osobom ja w takiej długiej wyglądam jak kolumbryna, strasznie potęznie i mało jakos kobieco.

A z rad spódniczkowych skorzystam
iiiii kupiłam sobie kombinezon taki z pumpami;)

reklama
A mi sie wydaje ze te sukienki wszystkim pasuje bo i widzialam dziewczyne wysoka jak brzoza i grubiutka jak paczek :) i wszystkie fajnie wygladaly :)

Baska cos takiego mam na mysli :)

Załączniki

• 3245398c.jpg
    3245398c.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 28
  • 5166289847_6425cfa2d3.jpg
    5166289847_6425cfa2d3.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 35
Do góry