reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No wiec pojechalismy w koncu razem na zakupy bo ja chcialam tylko serwissobie kupic taki sam jak juz mam..tyle ze dwa talerze juz poszly i jakies dwa kubki...No i kupilam ten serwis ,ale ze zawsze chcialam miec takie mlynki elektryczne do soli i pieprzu to i na to sie skusilam...troche cena wysokabo za dwa 120 euro ale od WMF wiec oni sie cenia i maja kwalitet bardzo dobra...do tego jeszcze woka znalazlam w przecenie ze 140 na 99euro :-D potem napalilismy sie na ekspres do kawy i tez sobie kupilismy :-D w koncu bede miala prawdziwa latte w domu :-)no i mloda obkupilam w h&m...
a ekspres taki... DeLonghi PrimaDonna S De Luxe ECAM 26.455.M De Longhi | eBay

reklama
to i ja zapraszam na kawke bo ostatnio tylko z ekspresu - Bartek jest fachowcem -sam obsługuje i najchętnie to by mnie ta kawą poił kilka razy dziennie ;)

Pati, wygląda super. :tak: Może i drogie, ale ładne!

Baska, to ja do Was tez chętnie :-)

Potrzebuje dla Wojtka do stroju czarnoksięznika gładką czarną koszulke z długim rekawem. Macie pomysł, gdzie kupić? Widziałyście coś takiego w któryms sklepie sieciowym? Bo na allegro tylko t-shirty z krótkim rekawem.

Ostatnia edycja:
Mamoot, ja mam koszulę czarną ale w czaszki
A propos stroju na bal, to Baśka dzięki za ofertę, ale kupiłam dziś na Al strój pirata, bo taki się Miśkowi zamarzył:sorry:

reklama
Do góry