reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Josephine, gratulacje wielkie. Synek czarnowłosy sliczny :-)
A jazde miałas wesołą.:-) Teraz pewnie się śmiejesz, a wtedy musiąło Ci nie być do smiechu....

dziekuje :) no teraz to mamy smùiech i anegdotke do opowiadania
ale wtedy to do smiechu mi nie bylo
zwlaszcza jak mi kobita sprawdzala rozwarcie na pelnym skurczu a do ciezarowy wchodzili coraz to nowsi strazacy, 20 letni spanikowani :)
jeden z wrazenia zapomnial dobrze zapiac lezaka i mi (po raz kolejny na plenym skuczru) Leb i gorna czesc plecow w dol poleciala tak ze moglam skikac czy nie ma spodni przetartych w kolanach :)
zezwalam jak psa, dosyc mnie tam mieli, ale ja tez ich dosyc mialam ! oooo!!! :-)

Gratulacje Josephine!!!
ale zdjęcia nie widzę...:(
a dlaczego miałaś cc- sorki ale nei pamiętam? no bo przy takiej akcji i rozwarciu to chyba poszłoby już z górki:)?

choinka kupiona...ale strojona bedzie jutro..kupilam juz slodycze na paczki i dwa prezenty dla dzieciakow...jutro znowu smigam na zakupy...dla tesciow,Adamai za Adama dla mojej mamy...

reklama
dziekuje dziewczyny :)

baska : cc mialam na zyczenie, bo pierwszy porod mowili ze dziecie waga ok co do mojego archi gabarytu 45kg wpolotach i biodra jak u dziewczynki przed okresem dojrzewania... a sie okazalo z eowszem krotki 50cm, ale na te 50cm 3,5kilo! i rodzilam go ( mowie o tej fazie koncowej ktora trwa kilka minut normalnie, max. 15-20 najdluzsze) ... MINUT 50!
drugi raz nie chcialam przez to przechodzic, mimo ze usg wykazalo ze jest mniejszy niz zynek nr 1...
faktycznie byl mniejszy, 49cm i 3,130 kg ( na prawie miesiac przed terminem hehe )
ale ryzyka podjac nie chcialam :)

Do góry