reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
kolorowe legginysy czy czarne?
jesli to to pytanie to i czarne i w jakims kolorku wezme...szare,braz... bez...widzialam ostatnio super i nie wzielam-taki ze mnie dekiel bo mi sie nie chcialo przymierzac..

No tak o legginsy mi chodziło.

Ja tez czasami siebie nienawidze za to ze nie chce mi sie przymierzyć, a od weekendu zmieniam tel na iphona, ciekawe czy mi podpasuje jak nie to nowa nokia

mnie jakos iphony nie jaraja...a dwa ogladalam program ze wlasnie te telefony najlatwiejsze do wlamania sie,szpiegowania itp.. wierna od lat jestem noki :-D

Ja tez sobie ostatnio szukam ciuchow i butow na fitness...ale wszystko w takim tempie, ze chyba nigdy nie zaczne ;-)

I tez patrz, ze mam podobnie bo uzywam Nokii choc iphone lezy na biurku i czeka na zmilowanie (maz przywiozl ale jakos nie mam ochoty na zmiane;-) I musze przyznac, ze moje dzieci sa bardziej z tym sprzetem obeznane niz ja (szczegolnie gierki ;-))

reklama
Głodnemu chleb na myśli :-D
Ja wczoraj kupiłam Martusi kilka bluzeczek z krótkim rękawem, i juz na lato bez rękawków, krótkie spodenki i sukienkę, koszulkę nocną i krótką piżamkę, i butki- balerinki, sandałki i takie szmaciaczki na plac zabaw. Poszalałam bo akurat do wczoraj był rabat w smyku 20% więc warto było. Jak wróciłam to Martunia już spała, rano normalnie szalała za szczęścia i koniecznie chciała w letniej sukience iść do przedszkola :-D tylko butków nie pokazałam bo już nie było czasu, wieczorem będzie przymierzanie.

Do góry