reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Aniu dresik dokładnie ten sam. ;D bardzo się cieszę że wkleiłaś zdjęcie to będę się mogła na niego napatrzeć. Ale strasznie mnie nurtuje co jest obok, czy to rajstopki?
A ja pisałam że dresiku nie kupię bo już mam wszystko i z czym wracam ? Ale nie mogłam się jej oprzeć zwłaszcza że Bartek ma prawie identyczną
A ja pisałam że dresiku nie kupię bo już mam wszystko i z czym wracam ? Ale nie mogłam się jej oprzeć zwłaszcza że Bartek ma prawie identyczną
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ania76, ale ziomalski dres!!!!!!!!wooooow!!! chyba zaraz pobiegne do H&M ;D
ja mam fiola na punkcie takich bluz z kapturem, sama mam chyba z 5 nie liczac tych, ktore juz sie zuzyly, moglabym bez konca kupowac hehe, nasz maly ma taka pomaranczowa, ale ten dresik no ekstra poprostu!
sumka ta koszula tez ekstra.
pewnie sie powtorze, ale super sa takie "dorosle" rzeczy dla maluchow
co prawda nie moge sie doczekac, zeby malego wpakowac w spioszek, ktory kupila moja mama, taki niebieski w granatowe paseczki, z kolniezykiem, welurowy (kiedys wkleilam fotke) jak sobie malego w tym wyobraze, to az zacieram lapki
ja mam fiola na punkcie takich bluz z kapturem, sama mam chyba z 5 nie liczac tych, ktore juz sie zuzyly, moglabym bez konca kupowac hehe, nasz maly ma taka pomaranczowa, ale ten dresik no ekstra poprostu!
sumka ta koszula tez ekstra.
pewnie sie powtorze, ale super sa takie "dorosle" rzeczy dla maluchow
co prawda nie moge sie doczekac, zeby malego wpakowac w spioszek, ktory kupila moja mama, taki niebieski w granatowe paseczki, z kolniezykiem, welurowy (kiedys wkleilam fotke) jak sobie malego w tym wyobraze, to az zacieram lapki
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Ania dres poprostu odlottttttttt!!!!!!
Rusałaka ale taniooooo jestem pod wrazeniem ,czemu ja na takim zadupiu mieszkam ( sorry za wyrażenie)
Rusałaka ale taniooooo jestem pod wrazeniem ,czemu ja na takim zadupiu mieszkam ( sorry za wyrażenie)
Sumka ale fajna koszula - taka meska prawdziwie:) Gdzie kupilas???
Ciesze sie ze mi powiedzialas o tym dresiku) Pewnie zaraz ich nie bedzie, dobrez ze pojechalam i kupilam od razu mi sie spodobal)
A to z boku to rajtuzki)))
Rodzice mowia ze szaleje z zakupami, a mi sie caly czas wydaje ze mam malo ciuszkow))
Kupuje w rozmiarach 56, 62, 68, w 56 to bardzo malo.
Ciesze sie ze mi powiedzialas o tym dresiku) Pewnie zaraz ich nie bedzie, dobrez ze pojechalam i kupilam od razu mi sie spodobal)
A to z boku to rajtuzki)))
Rodzice mowia ze szaleje z zakupami, a mi sie caly czas wydaje ze mam malo ciuszkow))
Kupuje w rozmiarach 56, 62, 68, w 56 to bardzo malo.
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Aniu76 na moje nieszczęście mieszkam blisko komisu dziecięcego na Kossutha 7, a tam jest prawdziwy ciuszkowy raj i na nieszczęście dla mnie prawie za grosze, więc jak tam zaglądam to nie mogę wyjść bez niczego. A tak wogóle to bardzo go polecam, są tam wózki, leżaczki, maty, edukacyjne większosć jak nowa no i za pół ceny ;D trzeba tylko czesto zaglądać i polować na okazje ;D
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Sumka, a gdzie jest Kostuhha 7 ???
reklama
Podziel się: