reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

u mnie ciag dalszy zakupow ale tym razem wiecej dla chrzesniakow:)

mlody dostal sweter i 4 koszulki na dlugi rekaw, 3 takie do zdarcia, jedna lepsza :)
za to kuzyni moi a poldusia wujkowie hehe ktorzy maja 2 latka :) dostali ciuchowe prezenty na caly przyszly rok
wykorzystalam wyprzedaze i kupilam im po swetrze, po bluzie z kapturem, po 3 kosuzlki na dlugi rekaw i po komplecie 3 czesciowym
a przeczny takie, ze za te ich ubrania zaplacilam tyle co za 2 komplety, czyli bluzy, swetry i koszulki dla blizniakow gratis!!! :)
jetsem bardzo zadowlona ze swojej pomyslowosci ;))))))))))))))))))))))))))

reklama
Rusia a ja jestem ciekawa tych legginsow-alladynow :-) pokarz bo jeszcze takiej mieszanki nie widzialam ;)

Natalia-Tobie widze tez sie zakupowo udalo :)))))

Pati dokładnie to samo pomyslałam:) u góry zwisa na dole opina????
no u nas też zakupy w pełni - ale wiecie - meble, sprzęt agd, farby, tapety itp itd...

A ja wreszcie znalazłam kozaki- jako że stare już do wyrzucenia :-D kiedy ja się nauczę nie łazić po sklepach jak naprawdę czegoś nie potrzebuję- i tak nic nie znajdę :-D od początku grudnia sie rozglądałam za kozakami i nic pasującego do kryteriów- możliwie niski obcas, ładne, nadające się i do spódnicy i do spodni, i nie kosztujące majątku- nie znalazłam. A teraz drugi sklep, i wyszłam z butami :-)

Pati dokładnie to samo pomyslałam:) u góry zwisa na dole opina????
no u nas też zakupy w pełni - ale wiecie - meble, sprzęt agd, farby, tapety itp itd...

no cos takiego wlasnie,bo to nie sa typowe alladyny, bo opinaja sie,..kurcze w niedziele na imprezke sie w nie wbije i obcykam;)

pisze na predce :
u mnie doszly koszulki na dlugi rekaw dla mlodego( znowuuuuuu hehehe- mam manie! ale to jest naparwde praktyczne!) a te sa na dodatek jak nie zimowki : z bardzo cienkiej bawelny!+ bielizniane p*******y
no i sobie kupilam legginsy z bawelny BIO siwo-bezowe, ale takie domowe, nie na wyjscie
no i kupilam o rozmiar wieksze niz nosze, zeby mi za chwile ciasno nie bylo :)
z postanowieniem jeansowym trzymam sie twardo : zero spodni i innych

aha no i kupilam spodenki w kolorze taupe na 6 mc-y takie ciut cieplejsze
no i rampersa takiego stylizowanego na starodawny 'wloczkowy' na 3 m-ce ... :zawstydzona/y:
hyhy
a maz z CH przywiozl mi nowego swatcha -bransolete
taki rozowy jak paris hilton :szok:

rusia - ale ty masz energie do imprez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobralyscie sie z pati :)

reklama
pati produkcja miala ruszyc w grduniu ale przez zatoki mialam 2 silne antybiotyki i "dobre dni" przepadly ;)
no wiec start= styczen 2011 :) 3mac kciukasy :))))
a wy sie decydujecie czy sie wahasz wciaz?????

Do góry