reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati tak jak pisałam wcześniej prezenty dzieciaki dostaja ze składek, więc dla Daniela uzbieraliśmy 500 zł( my, 2 babcie, mój brat, chrzestni, ciocia - sa szczęśliwi bo nie mają problemu ) - można już wtedy kupić świetne prezenty , tylko Ula będzie trochę pokrzywdzona bo nie mam koncepcji co dla niej
a daniel dostanie jeszcze
Fisher Price IMAGINEXT KOSMOS PROM KOSMICZNY P4237 (1333494766) - Aukcje internetowe Allegro
Stacja Kosmiczna Imaginext Fisher Price P6164 (1326328083) - Aukcje internetowe Allegro - ale to na Mikołajki
wszystko o czym marzył, a ja sie już nie mogę doczekać jak zobaczę jego oczy wychodzace z orbit i ten uśmiech szczęścia :-)

reklama
fusik ten prom kosmiczny tez super!!!! kurde a tutaj w ogole nie ma zabawek fisher price dla starszakow! a lubie ta firme, fajne rzeczy robia! nie wiem czemu nie ma nic dla satrszych... u nas fisherprice'y zatrzymaly sie na prezencie roczkowym...

patiu pochwal sie repertuarem noemi !!! juz to widze, znajac charakterek ;) ja tez tez tak mam nawet bedac ciut starsza ;)

u mnie dzis ciag dalszy swiatecznych zakupow, a no i mokolajkowych bo przez chorobsko malego i swije ledwo sie wyrobilam! dizs pod wieczor!
wiec moj F. dostanie dvd anioly i demony+ slodkosci, mlody to co mialam wczesniej
a na swieta dokupilam mu :
- zetsaw 3 dvd noddy (jednak skapitulowalam... hehehe)
-klocki drewniane miasto (domy ulice swiatla i znaki + auta itp) univers imaginarium
- lego duplo ZOO : Le repas des animaux du zoo sur king-jouet.com - Achat de jeux et jouets en ligne najwazniejsze ze jest krokodyl bo to ostatni szal malego :)
-cd "moje gwiazdkowe piosenki"

aha ze w paryzewie 8 cud swiata : spadl snieg i to sporo tak z 10cm tam gdize nie wydeptane;, no to jednak pojechalam do decathlonu bo kombinezon : same spodnie bo mamy kurtke z tej samej serii i sniegowce :)
Arpenaz Neige 100 Baby Decathlon France

Combinaisons SRX 100 Decathlon France

a kurtka byla taka do kompletu :
Bébé au ski SRX 50 Decathlon France

reklama
fredka super prezenty! kucyk to mi sie moje wlasne dizecinstwo przypomnialo! jak wyszly pierwsze kucyki pony :)

a u mnie dzis zalamka - poszedl sabotaz , spalam chora do 11, wstaje patrrze a w pokoju mlalego co : tata i synus sie bawia gwiazdkowymi klockami z drewna... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nosz w morde! 31-letni facet moze byc gorszy od dzieciaka czasem! :)

Do góry