reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati : trza znalezc okulary zgubione od 2 dni i nie miec nas soba wyjacego dziecka z zapaleniem oskrzeli :)
2 dzien antybiotyk, 3majcie kciuki za poprawe bo wyskocze przez okno :)

pati po przeprowadzce nie moge znalezc kabla od aparatu!!!! a najgorsze z ejuz go mialam i fred pozmienial kartony i pudla platsikowe 'informatyka, narzedzie' itp i znow go nie mam i szalu dostaje
mam tylko kilka starych jeszcze z wiyty ale tylko rezydencji
bo jeszcze wtedy nie mialam prawa pstrykac w srodku...
reszta niedlugo :)

Ostatnia edycja:
Pati ja nie lubie jak blok wyglada jak blok :) nawet nowoczesny, a juz zwlaszcza kolorowe egzotyczne koguty :)
taka skaza postkomunistyczna ;)

a mi sie podoba!...takim dworkiem powialo,,,:),,,wieczorem poszukam fotek mojego budynku

a ja dzis w koncu kupilam sobie kozaki i kosmetyki puder-fluid z loreal true match golden beige - zawsze tego uzywam!,jakies brazujace kulki, roz bourjois, lakier do wlosow, farbe,...no i jakies ozdobki na wlosy dla Ksieznej:p...kozaki i dla niej znalazlam...ale ne bylo jej roziaru 29

no u nas zakupy świąteczne raczej tzn prezenty - swoją droga to cholernie drogie te zabawki .....dzisiaj Daniel nie poszedł do przedszkola bo gile do pasa ( a w niedzielę idziemy na urodziny do jego narzeczonej i profilaktycznie go zostawiłam aby się nie dobił w przedszkolu) a tu przynosi kurier dla niego prezent gwiazdkowy.. powiało grozą, ale na szczęście szczelnie zapakowany :-) tylko mąż nie może się doczekać jak junior pójdzie spać .... aby się trochę pobawić ... :)
BRUDER 03570 SCANIA Z DŹWIGIEM LIEBHERR NOWOŚĆ! (1338547771) - Aukcje internetowe Allegro
faceci są gorsi niż małe dzieci :-)

reklama
fusik : super prezent!!!!

rusia : to poszalals z kosmetykami... ja sobie daje jak "zwykle" na wstrzymanie, bo nie nadanzam zuzyc i pozniej sa ciagle przeterminowane i mam strach nalozyc na ryj... niby nie powinno dluzej lezen niz rok
za to zmaowilam sobie perfum na swieta j'adore i mezowi powrot do klasyka chrome azzaro
reszta do obczajenia, ale weny brak bardzo... juz na mikalaja za 6 dni...

a swoja droga to dzis mam imieniny i czekam bardziej niz zwykle na powrot meza z pracy! ;) hahahahaha

Do góry