reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

no pati bardzo sie ciesze! dlatego wzielam juz od razu na wiosne
nawet jakby cos nie pyklo z rozmiarem, np dobre w maju jak upal to noel za 30 euro nowy zawsze odsprzedam.. ale takie oakzje sa rzadko 1-2 w roku i trzeba pilnowac, polowac
a torebka Furli... 100 zamiast 280 :) wiec bedzie i wilk syty i owca cala hihihi ;)

no i dzis wieczorkiem synus doistal sweterek i skarpety w poodbnym siwatecznych bordo-brazowych koloracch :) do tego skarpety-kapcie z bardzo gubej froty antyposlizgi i i milusie dresiki - cud, bo tutaj dostac to rzadkosc! jak juz to 'chamki" h&m ze sciagaczem na kostce... albo decathlon!
a te sa trendy hehe no i bardziej w angielksim stylu - podobne do newtowych ciuszkow

dziewczyny wiecie co ja plulam po tej przeprrowadzce nieudanej ze 4 dni jak hipisi a moja kolezanka w usa... przedluzyli jej czas na umowe o sprzedaz dolu (ona kupuje, ale wlasciciel ma 2 m-ce wiecej na zalatwianie spraw...). a oni juz wypowiedzili mieszkanie... od 3 dni jest z mezem w domu u kolezanki... i teraz najlpesza akcja : nie ebda czekac tydzien czy dwa a do konca grudnia-styczen!!!!!!!!!!!!!!!!! i wszytsko jeszcze byloby ok, gdyby nie fakt, z e:
1. jej rodzice zabulili 2000 dolarow za bilety na swieta, przylatuja ok. 15 grudnia
2. jej tata wzial 2 m-ce waolnego bezplatnego, zeby im wypucowac na nowo dom... ..... ....
(ma prawo do 3 m-cy wizy, wiec moze przelozy wylot, bo co zrobi???)
3. mama jej meza z jego siostra tez miala z zagranicy przyleciec na swieta zbey rodziny sie tez poznaly... a teraz kolezanka z mezem + polscy rodzice beda u tej koleznki... a rodzina jej meza na szczescie jest jeszcze jakas kuzynka w regionie, to sie u niej zatrzymaja... ale jazda, co??? normlanie az mi jej zal, co ona biedna musi przechodzic... tym bardziej, ze wszytsko juz zlaatwia od kwietnia! wlasiciel pierwsze 4 m-ce to sie w ogole wahal czy sprzeda czy nie, wkoncu tak, a teraz taka niepsodzianka... no po prostu szok...

Ostatnia edycja:
reklama
Byłam w sobotę w fashion house, a tam w triumph akcja recyklingowa- jak się oddało stary biustonosz to dostawało się rabat 20%, więc upolowałam sobie mój ulubiony model w kolorze różowym- bo akurat w takim był :-) wyszłam z przymierzalni z biustonoszem w łapce (akurat miałam taki, którego nie lubiłam), wrzuciłam do kosza, i dostałam rabat :-) i pędem do toalety bo nie lubię chodzić bez biustonosza :-D

ja tez nie lubie bez chodzic...szczegolnie teraz jak karmie
Kasiu - bomba interes!

ja musze kupic w koncu kozaki sobie, mlodej ..i jakies nowe jeansy by mi sie przydaly,,tylko czekam jeszcze troche by z dupska zjechalo..,.

no i obcykalam kilka nowych rzeczy jakie kupilam sobie osatnio,...ale cykam na 3 apartay ..3 karty pelne..ale k..mnie bierze jak mam je wrzucac, zalaczac itd...no nie trawie juz tego:D...ale ,musze sie zmobilizowac, bo tez chce dziadkom na swieta znowy zamowic fotki..moze kalendarz na gwiazdke...

ja z tym wywoływaniem zdjęć kuleję, daniel ma 4,5 lat a ja mu dopiero pierwszy raz wywołałam zdjecia i zrobię mu album ... kiedyś musze :-)

Ja jeszcze troche i cala garderobe bde musiala zmienic...wczoraj wlozylam na dupsko moje koronkowe majtki i wyobrazscie sobie ciasne sie zrobily :-D ni i doszlam do wniosku ze ja tyje po calosci ,a nie w jednym miejscu...ostatnio tez zalamka bo sie w spodnie jedne prawie nie dopielam...fakt faktem kupilam je jak mialam jakies 58 kg.a teraz ....ehh lepiej nie mowie :-D
a bez stanika tez nie lubie chodzic...

reklama
bez stanika to ja nawet nie moge chodzić bo by mi cyc przewazył .... jak teraz kupowalam stanik to wyszlo że powinnam kupić 75H ... masakra.... najgorsze że takich do karmienia nie produkują, numeracja kończy sia na G, ale normalne już szybciej dostanę ...:wściekła/y:

Do góry