reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja jutro albo w piatek wybieram sie do ikei...a moze nawet dzis...chce kupic sobie taka zwykla biala polke na sciane nad lozko w sypialnie adam chcial teraz na weekend malowac mieszkanie ale ja absolutnie na to ochoty nie mam... :/
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mnie tez osłabia to malowanie ale z drugiej strony nie mogę juz patrzec na te odrapane ściany i chciaabym miec to juz za
tu pochwale sie co dostalam..i za czym jutro jade na zakupy..
no wiec- od A. zlote kolczyki serduszka z samych cyrkonii.., wode toaletowa Elizabeth Arden-sunflowers i album na zdjecia recznie robiony-drzewo/liscie, taki przyrzad do robienia lokow.., ogromny zestaw dove..lacznie z jakimis cudami do spa, zestaw pedzelkow do malowania z elegancka kosmetyczka, i voucher na £15, zestaw kieliszkow, krysztal do wina, zestaw nozy..i jeszcze rodzice dzwonili, ze kupili mi sweter(a tego sie obawiam..czy bedzie to trafiony zakup..
a i jutro jade za kozakami..no i cosik jeszce mam sobie dokupic od dzieci...
czyli podsumowujac jestem very happy!
no wiec- od A. zlote kolczyki serduszka z samych cyrkonii.., wode toaletowa Elizabeth Arden-sunflowers i album na zdjecia recznie robiony-drzewo/liscie, taki przyrzad do robienia lokow.., ogromny zestaw dove..lacznie z jakimis cudami do spa, zestaw pedzelkow do malowania z elegancka kosmetyczka, i voucher na £15, zestaw kieliszkow, krysztal do wina, zestaw nozy..i jeszcze rodzice dzwonili, ze kupili mi sweter(a tego sie obawiam..czy bedzie to trafiony zakup..
a i jutro jade za kozakami..no i cosik jeszce mam sobie dokupic od dzieci...
czyli podsumowujac jestem very happy!
patrycja24berlin
No i tak mialo byc )))))podsumowujac jestem very happy!
a ja mialam wczoraj ochote na czerwone ale szybko mi przeszlo...wiec zostal regal taki z 4 kwadratow ktory podwiesze na sciane...biala polke nad lozko w sypialni,duza orchidee taka prawie metr,dwa komplety poscieli we fiolecie,i dwie duze ramki na zdjecia ktore doopiero wywolam takie w srebrze i dwie nad regal w ciemnym kolorze tez dosc spore... i takie duperele typu przedluzacze i herbatki
no my dzis przed 13 musielismy z miasta zawijac po Dusie do przedszkola, bo wymiotowala..na szybkiego kupilam kozaki..ale w domu ja zaloylam..to z kazda minuta byly coraz mniej wygodne ciasne..Justro jade ywmienic na wieksze..syra mi urosla?:O
patrycja24berlin
od pedalowania ci urosla-zapierniczasz za szybko
dzis kupilam normalnie mopa nowego i wiadro do tego i lampke na regal i pare innych duperelow...a wczesniej po przedszkolu bylam tez na zakupach i kupilam mlodej dwa sweterki i buty...
dzis kupilam normalnie mopa nowego i wiadro do tego i lampke na regal i pare innych duperelow...a wczesniej po przedszkolu bylam tez na zakupach i kupilam mlodej dwa sweterki i buty...
reklama
Podziel się: