reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mamoot my mamy taki wypaśny sklep dzieciowy gdzie różne takie firmy czapkowe są więc nie doradzę....a zwykłą taką jeszcze kupiłam w hurtowni ciuchowej a Karol najbardziej lubi jednak taką cienką sztruksową z daszkiem bodajże z Maji - fajna firma czapkowa często ją kupujemy taka jest Karola ulubiona czapka FPH Maja
nie da się linka z konkretną czapą podac ale to ostatnia na pierwszej stronie wiosny

Kasiu, no więc u nas też króluje kaptrur, ale teraz, jak Wojtek jest przeziębiony, to przydałoby się coś szczelniej opatulające.

Dzięki dziewczyny za rady. Musze skoczyć do H&M i zobaczę co mają. Pati, ja lubię paseczki :-)
Baśka, fajne te czapeczki Maji. A gdyby nie to, że czapki trzeba merzyć, to bym Cię poprosiła o kupienie jakiejś dla Wojtka w Waszym wypaśnym sklepie :-)

Josephine, Dzięki. Jakoś druga połowa kwietnia.

Pati świetne zakupy!
ja jestem fanką kupowania czapek. Nic tak mi nie sprawia frajdy jak szukanie unikatowych modeli. Uwielbiam poprostu to robić. Ola zawsze miała ich w bród. na dzień dzisiejszy we wszystkich śmiga Ala a ja znowu rozglądam się za nowymi dla Oli. Tak po cichu się przyznam, że na zimę ma ich zawsze z 5. :) Wiem, wiem, że to przegięcie ale kazdy ma na jakimś punkcie hopla.

VE1-yzw-0606-99__default__1.jpgZamowilam sobie plaszcz :-D

Mamoot a śmigam tu i ówdzie. Generalnie latam po sklpach osiedlowych bo są bardzo dobrze zaopatrzone pod kątem czapek.
Pati fajny płaszcz.

reklama
Do góry