pati widzilam buty i moja 1sza mysl: do czego to zalozyc???????????
a najlepsze ze w sobote bylam w centrum handlowym i sie rozgladalam za butmi i wlasnie tego typu byla cala masa, wiec pewnie to jest najnowsza moda, bo w paryzu raczej wiedza, co wystawiaja w witryne we wrzesniu
ale jak ty sobie szybko obmyslilas legginsy! do rurek zalozyc ok, ale na legginsy bym nie wpadla. tylko ze ja nosze duzo prostych klasycznych jeansow, waskich lub iut szerszych, wiec odpada. i w ogole to chyba sobie wcale nie kupie kozakow na zime, mam 1ne na korku na wyjscia (zreszta w ktorych sie mecze wiec po co mi drugie) i 2 pary plaskich. tylko plaskie obie pary skora braozowa. moze sie skusze na zamszowe beze takie (nie znam nazwy) takie do 1/3-ej lydki... zobacze, w sumie to tkie w zeszlym roku nosilo sie... ale to co
a ja z centrum wrocilam ze spodniami polarkowymi na zime z gapa - chyba jedyny sklep kotry robi tak cieple rzeczy na rozimar 2 i NAWET 3 lata (ja mam na 3), grnatowe bede mu do bluzy pasowaly bo tez ma z polarku, kilk bodziakow na 3 lata na dlugi rekaw. a jutro ide odebrac przesylke zimowa kiabi dla mlodego: podbuczki jak mowila moja babcia (bawleniane koszulki na dlugi rekaw na zime), 3 koszulki- golfiki, 2 normalne na dlugi rekaw ale chyba bedziewn jakos bo sztuka za 3 euro, kupilam "do jedzenia" specjalnie czarna i czarno czrwona na plamy, bo mi mlody wszystko zaltlukuje zarciem... no i sie skusilam... :
kaftanik welurkowy bialo-bezowy w paski na 62cm i pizamke welurkowa 0-3 m-ca... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aha a w ogole to mlodemu jakis czas temu kupilam zimowa kurtke a teraz stiwerdzam, ze bedzie za cienka, gotra listopad poczatek grudnia... wiec szukam innej na 3 lata, cieplejsze, ale druga juz bym najchetniej skombinowal uzywana... tylko ze na ebay nie moge sprawdzic czy sa grube czy tylko polrkowa podszewka jak ta moja... cos mam pecha do kurtek... w zeszlym roku kupilam mu na 18mc-y i byla za mala... a ja zgubilam paragon i nie moglam wymienic... i musialam kupic druga... teraz z kolei pargon na nic bo raz ze z przeceny wiec nie podlega zwrotowi, dwa ze juz dawno temu bylo, a cas jest do miesiaca wiec nawet gdyby mozn bylo wymienic to jajko...