reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
no ja tez sie na tchibo czaje ale jak wyjątkowa okazja się trafi bo Karol ma z tamtego roku marquite na 110 i mierzyliśmy - jeszcze jest dobra:)
a Mamoot chyba kupiła większy tylko pokazała że taki jak ten....tak ja zrozumiałam:)

Mamoot, fajny!
Mam nadzieję, że nasz ubiegłoroczny z reKids będzie jeszcze dobry. A Olgusia ma po Mikim z Cocodrillo (nie wiem jak to się pisze ;-))
Pati a da się w takich butach prowadzić samochód?

pati widzilam buty i moja 1sza mysl: do czego to zalozyc??????????? :) a najlepsze ze w sobote bylam w centrum handlowym i sie rozgladalam za butmi i wlasnie tego typu byla cala masa, wiec pewnie to jest najnowsza moda, bo w paryzu raczej wiedza, co wystawiaja w witryne we wrzesniu :) ale jak ty sobie szybko obmyslilas legginsy! do rurek zalozyc ok, ale na legginsy bym nie wpadla. tylko ze ja nosze duzo prostych klasycznych jeansow, waskich lub iut szerszych, wiec odpada. i w ogole to chyba sobie wcale nie kupie kozakow na zime, mam 1ne na korku na wyjscia (zreszta w ktorych sie mecze wiec po co mi drugie) i 2 pary plaskich. tylko plaskie obie pary skora braozowa. moze sie skusze na zamszowe beze takie (nie znam nazwy) takie do 1/3-ej lydki... zobacze, w sumie to tkie w zeszlym roku nosilo sie... ale to co

a ja z centrum wrocilam ze spodniami polarkowymi na zime z gapa - chyba jedyny sklep kotry robi tak cieple rzeczy na rozimar 2 i NAWET 3 lata (ja mam na 3), grnatowe bede mu do bluzy pasowaly bo tez ma z polarku, kilk bodziakow na 3 lata na dlugi rekaw. a jutro ide odebrac przesylke zimowa kiabi dla mlodego: podbuczki jak mowila moja babcia (bawleniane koszulki na dlugi rekaw na zime), 3 koszulki- golfiki, 2 normalne na dlugi rekaw ale chyba bedziewn jakos bo sztuka za 3 euro, kupilam "do jedzenia" specjalnie czarna i czarno czrwona na plamy, bo mi mlody wszystko zaltlukuje zarciem... no i sie skusilam... :
kaftanik welurkowy bialo-bezowy w paski na 62cm i pizamke welurkowa 0-3 m-ca... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

aha a w ogole to mlodemu jakis czas temu kupilam zimowa kurtke a teraz stiwerdzam, ze bedzie za cienka, gotra listopad poczatek grudnia... wiec szukam innej na 3 lata, cieplejsze, ale druga juz bym najchetniej skombinowal uzywana... tylko ze na ebay nie moge sprawdzic czy sa grube czy tylko polrkowa podszewka jak ta moja... cos mam pecha do kurtek... w zeszlym roku kupilam mu na 18mc-y i byla za mala... a ja zgubilam paragon i nie moglam wymienic... i musialam kupic druga... teraz z kolei pargon na nic bo raz ze z przeceny wiec nie podlega zwrotowi, dwa ze juz dawno temu bylo, a cas jest do miesiaca wiec nawet gdyby mozn bylo wymienic to jajko...

Ostatnia edycja:
botki ogolnie nosi sie wlasnie do legginsow z dlugimi swetrami,tunikami...itp. czy sie bedzie dobrze prowadzic samochod to nie wiem..ale jak nie bedzie to zwasze do prowadzenia moge miec inne buty :-) teraz ogolnie moda na botki w roznym wydaniu...mi sie botki podobaja wiec chcialabym takie miec...musze sie rozejzec :-) te mi troche za drogie bo potrebuje tez plaskie buty...

Mamootku fajny zakup :-)

Raczej kombinezon nie jest za mały, bo dokładnie wszystko obmierzyłam i porównałam z wymiarami podanymi na kilku aukcjach. Mimo, że to 104. Jak patrzyłam na długość nogawek i rękawów w 116, to wyglądało na to, że wszystko o 4-5 cm za duże. Gdyby Wojtek utrzymał takie tempo wzrostu jak ostatnio, to może w lutym by dorósł do kombinezonu. Juz raz miał trochę za duży i to było bardzo niewygodne.
Ale tak na prawdę okaże się, jak przyjdzie przesyłka.

Kasiu, a Stas ma cocdrillo (tak się pisze, jak napisałaś) po Wojtku. Bardzo lubie ta firmę, tylko nie jest tania.

reklama
Do góry