reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

a ja wczorarj przez wizyte mieszkania, ktorej pan agent laskawie nie odwolal( cham nawet nie zadzwonil, z enie moze przyjsc i czekalam jak drag jakis pol godziny...) nie zdazylam pojechac dpo centrum po prezent dla F. na 31-e urodziny :)
no i efekt jest taki, ze dzis mi wstyyyd... na szybko pobieglam do pobliskiego sklepu i kupoilam mu... SWETER. wszytsko byloby ok, gdyby nie fakt, ze :
-miesiac temu gora mu wygarnelam, ze ma full swetrow ( to juz jest choroba, chyba z pati o tych sweterkach pislalysmy niedawno hehe) zwlaszcza, ze do pracy moze je nosic tylko w piatki. no a teraz mu kupilam sweter ( bo nie bylo nic innego poza skurzanymi kurtkami : ma 2 i nosi raz w roku) i jeansami i szalami...
- drugi powod : sobie przytargalam mimo braku urodzin 2 stylowe swtereki... oczywiscie pozniej te fanty sama przed soba schowalam gleboko w szafie. ale nie zaluje, bo naparwde mi "wpadly w oko" a u mnie z ciuchem to rzadkie. jeden i ten freda sa takie z latami na lokciach, na starodawne a moj drugi jest krociutki rozowy ze stylowymi 70's guzikami

a dzis ide jeszcze F. dokupic ksiazke. bo nie mam innego pomyslu... wczoraj mialam jeccha po podrozny odtwarzacz dvd ale to daleko,a dzis na dodatek nie ma niani wiec z mlodym nie ma opcji...

reklama
mialam ponownie wlasnie pisac o cieniach ruby rose- nie ma lepszych!;)...a mam od zajechania i ciut ciut orznych...i nie przebija tych:p...no i cenowo - tanie i bdb!
ja jestem po kursie kosmetycznym - wizazu ...Syla moge sluzyc rada;)
a w butach Emu to ja sobie smigam rano do przedszkola;)
z tuszy wierzcie mi nie ma lepszego:D yves saint laurent !!! drogi ..pozwalam sobie raz na jakis czas na niego...ale naprawde warto!...na bezclowym kupie teraz sobie 17 f...normalnie 22
maluje sie codziennie..uzaleznienie..niestety;/;)

strone wczensiej wklejalam na styl emu...zerknij na poprzednia...
a ruby rose- - my kiedys sprzedawalismy je- mielismy hurtownie kosmetyczna ..wlasna firme i pozniej wlasne kosmetyki - ale Pati znalazla je tez w necie..wiec kupisz bez problemu;)

o kurcze, ale tych kolorow!!!! rozejrze sie, moze znajde tutaj
a buty superowskie sa! i sa w sprzedazy tutaj :)

a mi maly wstal wczesniej (13h30) wiec sie biegiem zmotywowalam i pojechalam jednak do tego centrum h.
na urodziny mojemu F; dokupilam ksiazke i ten odtwarzacz dvd, tylko z 2 modeli musialam wziac z mniejszym ekranem 17,8, bo wiekszego nie mieli, a dowiaza w pon. A w pon. to juz bedzie po urodzinach :)
wstapilam jeszcze do toysa i malemu sie skapnela koparka i lego duplo taka duza stadnina ( tera zma szal na koniki i auta) ale lego to nie ma dobrze, nie dostanie dzis, tylko na mikolaja dopiero :) i mam nadzieje, ze mama wytrzyma, bo w zeszlym roku czes prezentow gwiazdkowych odpakowywalam w listopadzie-grudniu ehehhee

a z sieci fnac eveil&jeux puzzle dla 2 latka zawod do polaczenia z przyrzadzeniem:przedmiotem. fajne, np. nauczycielka+ tablica, malarz+paleta
czy u was jest ta siec fnac dla dzieci? oni maja super pomysly i duzo tworczych a nie tylko plastiki.

a najlepsze ( ze jako maly ma szal na zwierzaki) pojechalam do zabawkowych po puche zwierzatek i o nich... zapomnialam! bede musiala wrocic bo zwierzatka schleich wykoncza nam budzet ...

Do widze Ty jak zawsze szalejesz :-D
co do sieci sklepow to u nas nie ma tego... a zwierzatka u nas tez na topie...szczegolnie konie... i tez mloda dostala ode mnie puche ze zwierzatkami z toysa :-) ona tez lubi te konie co pojedynczo maja po 7-15 euro sztuka..ale kupuje od czasu do czasu bo to kurde drogi interes :-D i lepeije kupic w zestawie :-)

reklama
u nas duze konie tez po 7 i maly juz raz by mi go zgubil a drugi raz by mu jakis dzieciak w parku zabral :) ale ciesze sie ze go kupilam bo normalnie kon najlepszy funfel, wszedzie go ze soba targa, nawet spac :)
u nas male po 4euro sa, a najlepsze ze w polsce moi rodzice mu kupili serie malych (farme) i kosztowaly ...15 zl sztuka!!!! przesada! w ogole jak poszlam do carrefoura i zobaczylam polskie ceny to sie wk***am !
a przy okazji wybiore sie po puszke do toysa dzikich zwierzat

PS. doszedl poczta prezent od tesciow dla F. - ... SWETER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 lata temu sweter chevignon, w zeszlym roku wyslali sweter guess by marciano; w tym roku pepe jeans... ciekawe jaki za rok :)

Do góry