U mnie się wyjaśniło. Nie wiem dlaczego, ale zafiksowało mi się, że przesyłka ma dotrzeć do 21 dni a nie 28 jak było w aukcji, a po drugie i najważniejsze, w kopercie była karteczka z przeprosinami, że z powodów braków w magazynie towar zostanie dosłany w przeciągu 2 tygodni...
reklama
i u mnie Kasiu sie spr wyjasnila...tzn..nie do konca i negatyw i tak pierdykne..choc tego nie lubie..ale zdrowe przegiecie..bo w aukcji jest napisane ze wysylka zaraz po zaks pieniedzy..a ja czekam juz 2 tydz na paczke...a dostalam dzis jedynie informacje, odpowiedz na 5 e-mailii....ze paczka zostanie wyslana na wskazany adres..porazka! mam nadzieje, ze dotra kosmetyki przed porodem..bo to kremy na ciaze!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kupilam wreszcie te jeansowe trampki :-)
patrycja24berlin
koniecznie? ;-)
patrycja24berlin
okay..niech ci bedzie przy okazji pokaze Ci ta serwetke na dzien matki i dzisiejsze dzielo mlodej ;-)
patrycja24berlin
Picasa-Webalben - patrycja - 25.05.2010 bitte schön ;-)
reklama
hej wszystkim!
u nas lato - wczoraj 29 stopni! pognalam do sklepu po letnie rzeczy: biale sandalki , ktore prawie trzymaja mi sie stopy, 2 razy shorty biale i szaroniebieskie i dlugie lniane biale spodnie. metki oderwane, poprane... a dzis od rana deszcz i burza ma byc wieczorem! hehe
no to beda na wakacje bo chyba poki co ich nie zaloze!
rusia: czytalam o przesylce..; mam andzierje, ze kosmetyki dojda szbko. o ile dobrze pamietam lubisz mustele, nie?
ja tez tych uzywalam
u nas lato - wczoraj 29 stopni! pognalam do sklepu po letnie rzeczy: biale sandalki , ktore prawie trzymaja mi sie stopy, 2 razy shorty biale i szaroniebieskie i dlugie lniane biale spodnie. metki oderwane, poprane... a dzis od rana deszcz i burza ma byc wieczorem! hehe
no to beda na wakacje bo chyba poki co ich nie zaloze!
rusia: czytalam o przesylce..; mam andzierje, ze kosmetyki dojda szbko. o ile dobrze pamietam lubisz mustele, nie?
ja tez tych uzywalam
Podziel się: