reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia a jakie kupilaś?
A widziałyście najnowszy trend ze do sandałów czarne skarpetki? Mnie sie to nie bardzo widzi nawet sobie przymierze przed lustrem jutro;-)
A widziałyście najnowszy trend ze do sandałów czarne skarpetki? Mnie sie to nie bardzo widzi nawet sobie przymierze przed lustrem jutro;-)
Mamoot, to tak jak kozaki w pogodę... Nie rozumiem...
No właśnie, ja dzis biegałam w sandałach, bo sie lato zrobiło, a widziałam dziewczyne w kozakach do kolan!
A ja kupiłam sobie w ciuchach bluzkę i letnią torbę. I jeszcze Wojtkowi lekkie spodnie 3/4 i koszulkę.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Tu na ebayu za takie akcje bardzooo szybko konta zamykaja...i ebay oddaje kase zazwyczaj...ale nam sie cyhab w sumie nigdy nie zdazylo na cos bardzo trefnego...moj A ma do takich partaczy niezlego nosa
Za to ja tylko na te kosmetyki u innego sprzedawcy sie nacielam..ale to juz pisalam...ale kase za krem zwrocili wiec plus dla nich za to chociaz i nic nie musialam odsylac...
dzis mialam pierwszy raz ubrane moje rozowe baleriny i mam cale stopy w rozowym kolorze wyglada to komicznie
Za to ja tylko na te kosmetyki u innego sprzedawcy sie nacielam..ale to juz pisalam...ale kase za krem zwrocili wiec plus dla nich za to chociaz i nic nie musialam odsylac...
dzis mialam pierwszy raz ubrane moje rozowe baleriny i mam cale stopy w rozowym kolorze wyglada to komicznie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nienawidze taego farbowania kiedys zmokłam w nowych jeansach i mialam granatowe nogi :-)
a od jakiego zamawials te baleriny?
bo ja nakupiłam butów na obcasach a jebkow brak
a od jakiego zamawials te baleriny?
bo ja nakupiłam butów na obcasach a jebkow brak
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hmmm...nie pamietam juz :/
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
O masz, jakaś plaga krętaczy, i Rusi i Kasi się trafiło na raz :-(
Pati, słyszałam, że na farbowanie butów pomaga spsikanie ich od środka lakierem do włosów- ale ja nigdy nie miałam potrzeby, by sprawdzać czy to działa.
Sylwia, tych skarpetek do sandałów jakoś też nie widzę... daj znać jak oblukasz na sobie :-)
Ja dziś pół dnia latałam za czarnym t-shirtem i dupa, nie ma. Kupiłam czarną tuniczkę na bazarku- jedyna czarna gładka rzecz, jaką znalazłam, jak mi coś szanowna pani powie, to ją zapytam gdzie mam kupić, niech wskaże konkretny sklep to pójdę.
Pati, słyszałam, że na farbowanie butów pomaga spsikanie ich od środka lakierem do włosów- ale ja nigdy nie miałam potrzeby, by sprawdzać czy to działa.
Sylwia, tych skarpetek do sandałów jakoś też nie widzę... daj znać jak oblukasz na sobie :-)
Ja dziś pół dnia latałam za czarnym t-shirtem i dupa, nie ma. Kupiłam czarną tuniczkę na bazarku- jedyna czarna gładka rzecz, jaką znalazłam, jak mi coś szanowna pani powie, to ją zapytam gdzie mam kupić, niech wskaże konkretny sklep to pójdę.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
kiedys kupiłam w Bata takie klapki białe i farbował jeden but na czarno dużego palca oddałam, uznali reklamacje
Podziel się: