reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Sylwia, i co z samochodem?

Te kolorowe kalosze w deszcz to jak najbardziej. Ale niektóre dziewczyny noszą je i przy pogodzie. Troche bez sensu jak dla mnie.

reklama
Pati, no właśnie tak mi przyszło do głowy, że jeśli znajdę, to najszybciej tam :-D miałam dziś jechać do arkadii, bo tam na pewno jest, ale Martuś jak zasnęła o 15, to ledwo ją dobudziłam o 18:15, i nie było sensu nigdzie jechać, więc zakupy przełożone na sobotę.

Pojęcia nie mam. Doczytałam tylko dziś, że to na zakończenie roku przedszkolnego 28 maja. A juz myślałam, że na dzień matki :-D

Ostatnia edycja:
Kasia ja Izie kupiłam czarne legginsy w budce na placu, przebierają się za pszczółki na dzień Mamy i stąd czarne legginsy

O ja durna, przecież mam bazarek pod nosem! Dzięki Irma!
Z legginsami pewnie problemu nie będzie, martwię się tylko o gładką czarną koszulkę, bo w ogóle gładką ciężko znaleźć, a do tego czarną...

Ano widzisz Kasia, ja to już taka panikara jestem :-) myślałam, że na dzień matki chcą diabełki pokazać :-D

Duska tez dzis w ostatni dzien przed przerwa wakacyja -miala w przedszkolu akcje jakas zbieranie pieniedzy na szkole polska, musieli sie przebrac w kolory bialy pomaranczowy badz zielony przyniesc symboliczne £0,5 i kwiatki...ale to ostatnie niekoniecznie bo ktpre dziecko nie mialo panie dawaly. Duska miala bez:p

wku jestem i juz mi sie pisac nie chce ..ale wplacilam pieniadze a towaru ani zadnego kontaktu z tymi ludzmi allegrowiczami pieprzonymi - aptekagemini_pl nie mieli zadnych negatywnych komentarzy...a w ciagu 1 dnia przybylo im 8 nehatywow i 4 neutrale...no i mnie tez zlali wzieli za kosmetyki kase i echppp ...normalnie pojade i udusze!
a podkreslalam, ze zalezy mi na czasie...teraz to juz wogole to modle sie by odzyskac kase badz towar..

reklama
No to Rusiu trafiłaś, kurcze mnie sie szczerze nie zdarzyło nic trefnego na allegro a sporo rzeczy tam kupuje.
Jutro ide na zakupy majtki skarpetki itp

Do góry