reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, no właśnie tak mi przyszło do głowy, że jeśli znajdę, to najszybciej tam miałam dziś jechać do arkadii, bo tam na pewno jest, ale Martuś jak zasnęła o 15, to ledwo ją dobudziłam o 18:15, i nie było sensu nigdzie jechać, więc zakupy przełożone na sobotę.
Kasia Kucińska
Pojęcia nie mam. Doczytałam tylko dziś, że to na zakończenie roku przedszkolnego 28 maja. A juz myślałam, że na dzień matki
Ostatnia edycja:
Kasia Kucińska
O ja durna, przecież mam bazarek pod nosem! Dzięki Irma!
Z legginsami pewnie problemu nie będzie, martwię się tylko o gładką czarną koszulkę, bo w ogóle gładką ciężko znaleźć, a do tego czarną...
Ano widzisz Kasia, ja to już taka panikara jestem :-) myślałam, że na dzień matki chcą diabełki pokazać
Z legginsami pewnie problemu nie będzie, martwię się tylko o gładką czarną koszulkę, bo w ogóle gładką ciężko znaleźć, a do tego czarną...
Ano widzisz Kasia, ja to już taka panikara jestem :-) myślałam, że na dzień matki chcą diabełki pokazać
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dla mnie kalosze sa na niepogode i deszczowe dni i wieczorne spacery po rosie
ale jeszcze nie przyszły;(
ale jeszcze nie przyszły;(
Duska tez dzis w ostatni dzien przed przerwa wakacyja -miala w przedszkolu akcje jakas zbieranie pieniedzy na szkole polska, musieli sie przebrac w kolory bialy pomaranczowy badz zielony przyniesc symboliczne £0,5 i kwiatki...ale to ostatnie niekoniecznie bo ktpre dziecko nie mialo panie dawaly. Duska miala bez
wku jestem i juz mi sie pisac nie chce ..ale wplacilam pieniadze a towaru ani zadnego kontaktu z tymi ludzmi allegrowiczami pieprzonymi - aptekagemini_pl nie mieli zadnych negatywnych komentarzy...a w ciagu 1 dnia przybylo im 8 nehatywow i 4 neutrale...no i mnie tez zlali wzieli za kosmetyki kase i echppp ...normalnie pojade i udusze!
a podkreslalam, ze zalezy mi na czasie...teraz to juz wogole to modle sie by odzyskac kase badz towar..
wku jestem i juz mi sie pisac nie chce ..ale wplacilam pieniadze a towaru ani zadnego kontaktu z tymi ludzmi allegrowiczami pieprzonymi - aptekagemini_pl nie mieli zadnych negatywnych komentarzy...a w ciagu 1 dnia przybylo im 8 nehatywow i 4 neutrale...no i mnie tez zlali wzieli za kosmetyki kase i echppp ...normalnie pojade i udusze!
a podkreslalam, ze zalezy mi na czasie...teraz to juz wogole to modle sie by odzyskac kase badz towar..
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to Rusiu trafiłaś, kurcze mnie sie szczerze nie zdarzyło nic trefnego na allegro a sporo rzeczy tam kupuje.
Jutro ide na zakupy majtki skarpetki itp
Jutro ide na zakupy majtki skarpetki itp
Podziel się: