reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
JA tak ostatnio kupiłam dwie szklane misy w IKEI i gdzie zagineły to nie mam zielonego pojecia;(
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ojjj znam ten bol!!!!!! nie nawidze takich sytuacji...na szczescie najczesciej ktos mi zwroci uwage...bo ja czessto kupuje,place i wychodze bez zakupow
ja kiedyś nowiutkie buty zostawiłam na ziemi koło kiosku na przystanku, kapnełam się że ich nie mam jak przejechałam już kilka przystanków , wróciłam się i wyobraźcie sobie że ktoś uczciwy podał je sprzedawcy w kiosku a ten mi je oddał
a ostatnio szukałam jakiejś ładnej bluzki koszulowej , żeby się ubrać na rozmowę kwalifikacyjną, no i w 1 butiku Pani ekspedientka to aż mnie zagotowała, byłam gotowa sobie kupić cały garnitur, ale nie miała nic w czym bym dobrze wyglądała, albo spodnie za krótkie, albo bluzka się rozchodzi w biuście, itp. w końcu nic nie kupiłam , wychodząc usłyszałam na odchodne " tak to jest jak chce się być super laską ale się nią nie jest" normalnie zamurowało mnie, poszłam dalej, bo co będę z głupim gadać, przecież wiem że nie mam super figury, ale to nie znaczy że mam wyglądać jak obwieś
a ostatnio szukałam jakiejś ładnej bluzki koszulowej , żeby się ubrać na rozmowę kwalifikacyjną, no i w 1 butiku Pani ekspedientka to aż mnie zagotowała, byłam gotowa sobie kupić cały garnitur, ale nie miała nic w czym bym dobrze wyglądała, albo spodnie za krótkie, albo bluzka się rozchodzi w biuście, itp. w końcu nic nie kupiłam , wychodząc usłyszałam na odchodne " tak to jest jak chce się być super laską ale się nią nie jest" normalnie zamurowało mnie, poszłam dalej, bo co będę z głupim gadać, przecież wiem że nie mam super figury, ale to nie znaczy że mam wyglądać jak obwieś
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Co za baba!!!!!!! ja bym jej pojechała po całosci ostatnio opierniczyłam kuriera bo twierdzi ze nikt nie wie gdzie jest nasz adres!!!! dostał zjebke to byl w 15 minut hahahaha
oj Irma - ja to bym jej tak pojechala ze jakby podskoczyla to jeszcze bym czyms w nia piznela wiec niech sie cieszy, ze na taka zrownowazona jak Ty trafila;-)
Ja tam wiem swoje waga i owszem wazna by sie dobrze czuc itd..ale oprocz tego i co wazniejsze to zadbany wyglad..duzo mozna zatuszowac, wyeksponowac...+ pewnosc siebie swoich zalet i ...krecisz kazdego faceta!
dzis kupilam sobie 3 inne tuniczki - jak mnie rodzina przy okazji obcyka to sie pochwale;-)
Ja tam wiem swoje waga i owszem wazna by sie dobrze czuc itd..ale oprocz tego i co wazniejsze to zadbany wyglad..duzo mozna zatuszowac, wyeksponowac...+ pewnosc siebie swoich zalet i ...krecisz kazdego faceta!
dzis kupilam sobie 3 inne tuniczki - jak mnie rodzina przy okazji obcyka to sie pochwale;-)
reklama
Podziel się: