reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati fajna ta torebka co wstawiłaś, a to od jakiegoś projektanta?
Ja w torebkach mam pełen przekrój od małych takich tylko na portfel i szminkę poprzez duże jak to mój małż określa na spadochron;) Lubie na długich uszach bo sa wygodne na codzień
Dorcia mnie się podoba ta pierwsza ale widziałabym ją w np chabrowym kolorze.
Co do butów od kumpeli to są super itd tylko nie ma mojego rozmiaru;( ale styl jak najbardziej extra.

reklama
Syla torebka od Hermesa :-) czaje sie na pasek...ale kuzwa...tez ta cena :-D a torebka jedyne ok.8500euro ... ;-)
A torebki mam tez od malenkich po duze....
Ostatnio podobaja mi sie np.na impreze takie "kopertowki" w reke cos w stylu etui na okulary ;-)

Ale szczerze powiem ,ze roznica w cenie zaraz rowna sie roznicy w jakosci...torebki za sto,dwiescie szybko sie rozwala...a juz taka za 1000 zl.nie...a nie mowie juz o takich za 10tys. :-D Adama siostra ma caly zestaw L.Vuittona i niektore ma po kilka dobrych lat a nic sie z nimi nie dzieje...

Ja rozumiem, że "metka"/nazwisko jest cenotwórcze, ale żeby aż tak??? No materiał jak widać też, ale żeby aż tak??? Przegięcie

eee no takie tam 8,5 tys tyle co na waciki hahahahaha

To już produkt luksusowy wiec tu nie dyskutuje się o cenie ;)

Czy ja się kiedys doczekam takich zakupów ze klupie wszystko dokładnie to co będę chciała?!?! bez patrzenia na cene?

reklama
Pati Dorka mam pytanie - "polskie" 26 (rozmiar obuwia) dla dzieci, to jakie byłyby z miary angielskiej (z Next'a np.) - 9?

eur 26 to uk 8,5 - 9

co do torebek ...to preferuje duze, np. ta druga ktora dalam czarna najbardziej mi sie podoba- na codzien...ale tez mam male czane do reki, zakwieszane na ramie, sportowe worki itd...torebki najczesciej dobieram do butow, badz paska...

tez lubie torebki z LV...sis ma torbe -lata z nia jako bagaz podrezny...uwliebiam ja i poluje na taka w rozsadnej cenie;)

Do góry