reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No i moje balerinki jeszcze nie przyszly...napisalam im maila czy juz wyslali paczke i nie odpisali...to sukinkotom nastepna napisalam....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
OOOO pojechałaś po całości
ciekawe kiedy moje butki przyjdą
patrycja24berlin
20-stego..... dobra niech tam i nawet idzie ten tydzien ta paczka ale na maila chyba nie ciezko odpisac,prawda?
patrycja24berlin
Ale mam MEGA WKUR-WA!!!!!!
Odpisali mi z laski swojej i napisali ze oczywiscie ze nie dostalam paczki bo oni nie dostali kasy...Kumpela twierdzi ,ze wyslala i w srode sciagneli tydzien temu jej z konta...ale nie pamieta czy mojego nicka wpislala...Ja sie kurw*a zabije...jak sama nie zrobie to dupa!!! jeszcze jak mojego brata poprosze to mi od razu przelew zrobi,jeszcze potwierdzenie wysle mi mailem i wszystko gra-za 3-4 dni paczka w domu...a w pipeeeeeeeeeeeeeeeee jeza no

Odpisali mi z laski swojej i napisali ze oczywiscie ze nie dostalam paczki bo oni nie dostali kasy...Kumpela twierdzi ,ze wyslala i w srode sciagneli tydzien temu jej z konta...ale nie pamieta czy mojego nicka wpislala...Ja sie kurw*a zabije...jak sama nie zrobie to dupa!!! jeszcze jak mojego brata poprosze to mi od razu przelew zrobi,jeszcze potwierdzenie wysle mi mailem i wszystko gra-za 3-4 dni paczka w domu...a w pipeeeeeeeeeeeeeeeee jeza no

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A nie możesz sobie założyć konta w polskim banku?
patrycja24berlin
chcialam przez neta ale nikt mi tu nie chcial wyslac wszystkich papierow...w domu nikt za mnie tez nie moze odebrac i takie to bledne kolo... mozna od reki zalozyc konto w polsce?
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, idziesz do banku i za pół godziny sprawa załatwiona. Polecam bank Nordea.
Podziel się: