reklama
Sylwia, nie takich kreatorów mody miałam na myśli ;-)Jak w google wrzuciłam "czerwona podeszwa" to wyrzuciło mi tylko Louboutina ;-)
A mi się z ecco podobają te sandały ecco.com - Polska: Damskie > Codzienne > GROOVE SANDAL
A mi się z ecco podobają te sandały ecco.com - Polska: Damskie > Codzienne > GROOVE SANDAL
Ostatnia edycja:
no ja tez raczej betonowa bo sie raczej w stylu ecco nosze- pisze "w stylu" bo taniej choć i na obcasach chadzam ale na co dzień jednak najbardziej lubie jakieś mokasynkowate albo adidasowate
a ja z rozmiarem często mam problem bo tak chyba mi gdzies38,5 wychodzi i zdaza się że 38 małe a 39 za duże...
a ja z rozmiarem często mam problem bo tak chyba mi gdzies38,5 wychodzi i zdaza się że 38 małe a 39 za duże...
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia bo tez od niego wszystko sie zaczelo...ale widzialam juz od Valentino i Prady np.tez czerwone :-)
ale Louboutin zaczal i uwazam ze to strzal w dziesiatke... ma boskie te swoje buty :-) robi tez torebki czarne po otwarciu sa czerwone :-) i nawet paznokcie tak maluja...ze od spodu sa czerwone a na wierzchu czarne ;-)
ale Louboutin zaczal i uwazam ze to strzal w dziesiatke... ma boskie te swoje buty :-) robi tez torebki czarne po otwarciu sa czerwone :-) i nawet paznokcie tak maluja...ze od spodu sa czerwone a na wierzchu czarne ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
to wkleje Wam linka do ciuchow i butow mojej kumpeli...ta na zdjeciach to ona :-) Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Pati, bo ecco, to dla takich betonów jak ja i Mamoot
Zgadza się. Ja ecco lubie, bo stawiam na wygodę, a desing mają ładny. Tylko, fakt, że drogie. Tyle, że ja mało niszczę buty, to mi na długo wystarczają.
Obcasy sa ładne, ale nie wygodne. Rzadko chodze na obcasach. Poza tym sądzę, ze mam tendencje do żylaków - patrząc na moją mamę - to po co pogarszać obcasami sytuacje.
A rozmiar 39/40.
reklama
Podziel się: