reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mi tez te adidasy sie podobaja-reszta nie moj styl ale tak jak dorcia stwierdzam ,ze wygladaja na bardzooo wygodne :-)

Szpile poprosze-dla mnie jakies w rozu wscieklym :-)

No podoba mi sie to strasznie-rurki badz leginsy ,do tego prosty t-shirt +marynarka badz fajna kurteczka i takie szpile w soczystym kolorze :-) a rozowych jeszcze nie mam ;-) narazie jedyne w rozu to moje balerinki kupione ktorych jeszcze nie mam;-)

a w dupe jeza :D...jak kupilam najbardziej chodliwy nr 38 na probe... no i nie wsciekly roz:D...ale...jesli ktores sie spodobaja Ci Syla to moglabym postarac sie o wiekszy rozmiar;)

rozu nie widzialam...ale panterki zeberki...tylko ze zostaly im ostatnio wlasnie same duze rozmiary i juz nie bralam...

Ja nosze 39 rozmiar :-) i chyba tez najbardziej chodliwy :-D a zeberki chyba nie chce...panterki tez-opatrzyla mi sie :p
Ale dawaj co masz.... :-) a cos chabrowego?

dorotarus

ja tez nosze 39..no 40...ale przykukalam na allegro jaki rozmiar najlepiej schodzi..a ze kupilam tylko 5 -6 par na probe to ...dopiero sie rozkrecam:)

reklama
Do góry