reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja lubię za wygodę ecco ale na codzień wole bardziej fikuśne bo ja mam kilkanaście par butów i ciagle mi przybywa.....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja nawet sie nie znam czy sa teleskopowe czy nie
A moje najdrozsze buty kosztowaly mnie prawie chyba 700zl.jakos i po dwoch tyg.rozpruta juz w srodku skora byla...i to chyba jedyne buty ktore tak szybko mi sie rozpizgaly...co prawda mozna bylo je nadal je nosic i nosilam...ale juz nigdy tyle nie dam...no moze nie mowie nigdy bo kto wie...ale wole teraz tansze i kilka par...i przynajmniej nie jest szkoda jak cos sie stanie...
a butow ecco szczerze powiedziawszy nie lubie...to nie firma dla mnie...jeszcze nigdy nic mi sie tam nie spodobalo... ;-) ale z ciekawosci wejde sobie na ich strone bo moze sie myle
A moje najdrozsze buty kosztowaly mnie prawie chyba 700zl.jakos i po dwoch tyg.rozpruta juz w srodku skora byla...i to chyba jedyne buty ktore tak szybko mi sie rozpizgaly...co prawda mozna bylo je nadal je nosic i nosilam...ale juz nigdy tyle nie dam...no moze nie mowie nigdy bo kto wie...ale wole teraz tansze i kilka par...i przynajmniej nie jest szkoda jak cos sie stanie...
a butow ecco szczerze powiedziawszy nie lubie...to nie firma dla mnie...jeszcze nigdy nic mi sie tam nie spodobalo... ;-) ale z ciekawosci wejde sobie na ich strone bo moze sie myle
patrycja24berlin
Syla a gdzie widzialas te buty-pokaz bo wiesz ja zboczeniec butowy
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Takie Christian Laboutin
wiekszość mi sie tam podoba - a jakie sa idealnie wyprofilowane mmmmmmmmmmmmmm
Christian Louboutin official web site. Luxury french shoe and bag designer.
wiekszość mi sie tam podoba - a jakie sa idealnie wyprofilowane mmmmmmmmmmmmmm
Christian Louboutin official web site. Luxury french shoe and bag designer.
reklama
patrycja24berlin
o tam bym cos pewnie sobie wybrala :-)
Podziel się: