reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ta mi sie podoba :-) Oczywiście nie na mnie. :-D

Pati, wścekły róż tez będzie dobry. Do Ciebie pasują wszystkie ostre kolory.

I mi się ta podoba! Nawet na mnie, ale raczej chodzi o krój, koloru bym się lekko obawiała :-D choć bardzo mi się podoba. Ale może to kwestia spróbowania- ostatnio kupiłam pierwszą w życiu żółtą bluzkę :-D
Ale dla Ciebie Pati kolor idealny, podpisuję się pod tym, co pisze Mamoot!

reklama
Pati, tak, tylko gładziutkie spodnie! Na pewno w każdym żywym kolorze wyglądałabys super!
Ta co się dziewczynom podoba, mi również ale krój i kolor, natomiast nie przepadam za satyną

mi tam sie wszystko podoba!!!...teraz kwestia tego jak wyglada na-jak lezy...i dodatkow..upiecia/ulozenia wlosow...makijaz...Ja opuszczam 2 wesela i komunie 1 maja..26 czerwca...ale pozniej planujemy chrzeciny malego, wesele 16 paz...no i tez bede tu szukac wsparcia:)

Pati mogłabyś wskoczyć w tą sukienkę z impry na 30.
A ja wczoraj wpadłam do Boti i zakupiłam 3 pary butów bo przecena była i po 19,99 no, szkoda było nie brać.

Ja to w sumie nie jestem rozrzutna jeśli chodzi o takie kiece bo wiadomo, założysz raz i leży w szafie - opalona w gołych nogach i nowych butach będziesz wyglądać extra.
Wole kupić kolejne jeansy za ta kasę albo coś co nosze na codzień.

reklama
A mialam sie Was spytac czy macie moze dojscie gdzies to tanszych wkladow tych z AirWicka? chodzi mi te do gniazdka...kurde 5 euro to gowno kosztuje...niby ma byc na 3 tyg.ale jak na 1 zostawie...a ja lubie na 5 wiec szybko sie konczy...no i chicialabym we wszystkich pomieszczeniach miec :-)

Do góry