reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

zapowiada sie swietny weekend...zaraz spadam z mloda na zakupy a maz na silke ..pozniej obiad i wypad za miasto:)
zyczcie mi owocnych lowow:)

Baska- gratki za kg na minusie...ile ja bym juz dala za mozliwosc napisania takiego posta:D

reklama
Rusia udanych zakupów :tak::-D
Mamoot fajny ten rower :tak:
Pati ładne buciki, ale ja tak jak Baśka nie kupiłabym butów przez neta, mam nawet problem znaleźć sobie buty w sklepie:baffled: (szeroka stopa, wysokie podbicie rozmiar 39,5) :crazy::baffled::sorry:

ja czesto kupuje buty bez mierzenia...szczegolnie na lato....i jakos zawsze sie udawalo ze pasowaly :-) Mysle ze tez beda pasowaly..a jak nie to pech ;-) sprzedam szybko bo to wsciekly roz a teraz takie chodliwe :-)

Kasiu, póki co Wojtek go przymierzał w sklepie i był ok. Marcinowi się tez podobał. Jutro zostanie przywieziony, a Wojtek go dostanie w piątek w imieniny, to pewnie weekend będą pierwsze próby.

reklama
a ja wymeczylam sie na zakupach-upal...mdlosci..i w dupe, jak wyjechalam to chcialam wracac:D...moge pozniej zamiescic fotke..ale nie tego co kupilam tylko kilka sami sobie strzelilismy:D...bo sobie to ja kupilam jedynie witaminy dla kobiet w ciazy i farbe do wlosow - standard - loreal nat.ciemny braz..
Jednak na zakupach bylismy cala rodzinka..pozniej mc Donalds..pozniej A silka ja z mloda u znajomych na grillu...DZis pojechalismy na zakupy ..zaraz mloda szykuje sie na imprezke urodzinowa do starszego kolegi ze szkoly...Jest fanem Power rangers - to chyba wszyscy kupili mu cos z tej kolekcji:D...aaa dzis kupilam sobie tunike-koszule...taka szara;)

Do góry