reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Kasia jutro widze cie w legginsach...Teraz wogole np.fajne maja ala jeans albo w H&M sa jeasowe fajne...
No nic z tego, dopiero dziś przeczytałam
Ale w piątek lub w sobotę wybieram się na zakupy, to na pewno jakieś przymierzę, może właśnie te z H&M, wyglądają fajnie. Pati, a te czerwone mokasynki też w H&M? ciekawe, czy u nas też takie są, bo bardzo mi sie spodobały
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia czerwone mokasynki tez sa w H&M :-) tzn.przynajmniej w online-shop...nie zawsze wszystko maja na sklepach...ale zapytj o jakis online-shop w polsce ... Co do butow na koturnie to ja sobie chce zamowic te rozowe :-) i moze te habrowe tez ;-)kumpela miala w tamtym roku fiolet i strasznie mi sie w nich podobala :-)
Irmaa legginsy jeansowe maja do 42 rozmiaru...ale z pewnoscia o numer wiecej tez sie rozciagna...nie wiem jaki rozmiar nosisz ale mam nadzieje ze cos znajdziesz...:-)
Irmaa legginsy jeansowe maja do 42 rozmiaru...ale z pewnoscia o numer wiecej tez sie rozciagna...nie wiem jaki rozmiar nosisz ale mam nadzieje ze cos znajdziesz...:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
OOOO to i ja zajdę do HM strasznie mi się podobają te mokasynki a na koturnach raczej nie lubię, bo mi się wydaje ze wyglądam w nich jak kloc. Zdecydowanie wolę szpilki
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla przymierz takie koturny do legginsow badz rurek...zobaczysz ze fajnie wygladaja...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No zobacze, zobacze pójdę dzisiaj do HM bo mam koło pracy i jeszcze fryzjera se strzele.
reklama
Mamoot, nie wymiękaj! Razem będziemy wyglądać jak wariatki ;-)
Jak z Toba to nie ma sprawy. Razem raźniej
A ja zapomniałam się pochwilić, że tez jestem po ścięciu. Udalo mi się pójśc zanim się rozchorowałam. Jak zwykle ściełam do ramion, ale jakoś w tym roku wyjątkowo jestem zadowolona. :-)
Podziel się: