reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Kasia jutro widze cie w legginsach...Teraz wogole np.fajne maja ala jeans albo w H&M sa jeasowe fajne...

No nic z tego, dopiero dziś przeczytałam :-D
Ale w piątek lub w sobotę wybieram się na zakupy, to na pewno jakieś przymierzę, może właśnie te z H&M, wyglądają fajnie. Pati, a te czerwone mokasynki też w H&M? ciekawe, czy u nas też takie są, bo bardzo mi sie spodobały :tak:

Kasia czerwone mokasynki tez sa w H&M :-) tzn.przynajmniej w online-shop...nie zawsze wszystko maja na sklepach...ale zapytj o jakis online-shop w polsce ... Co do butow na koturnie to ja sobie chce zamowic te rozowe :-) i moze te habrowe tez ;-)kumpela miala w tamtym roku fiolet i strasznie mi sie w nich podobala :-)
Irmaa legginsy jeansowe maja do 42 rozmiaru...ale z pewnoscia o numer wiecej tez sie rozciagna...nie wiem jaki rozmiar nosisz ale mam nadzieje ze cos znajdziesz...:-)

OOOO to i ja zajdę do HM strasznie mi się podobają te mokasynki;) a na koturnach raczej nie lubię, bo mi się wydaje ze wyglądam w nich jak kloc. Zdecydowanie wolę szpilki

reklama
Mamoot, nie wymiękaj! Razem będziemy wyglądać jak wariatki ;-)

Jak z Toba to nie ma sprawy. Razem raźniej :-D

A ja zapomniałam się pochwilić, że tez jestem po ścięciu. Udalo mi się pójśc zanim się rozchorowałam. Jak zwykle ściełam do ramion, ale jakoś w tym roku wyjątkowo jestem zadowolona. :-)

Do góry