reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamoot, super rower!
Ja jakoś też nie mam odwagi kupić butów bez mierzenia.
Ja w piątek kupiłam sobie kostium kąpielowy i trochę ubrań na wyjazd- bo jak przejrzałam to, co mam w szafie, to stwierdziłam, że nie mam co wziąć
No i legginsów w końcu nie przymierzyłam- Marta była już tak zmęczona i rozmarudzona, że wróciliśmy szybko do domu- co chwilę mamaaaaa... juuuuuuż? aż mi ochota na zakupy przeszła. Ale co się odwlecze...
Ja jakoś też nie mam odwagi kupić butów bez mierzenia.
Ja w piątek kupiłam sobie kostium kąpielowy i trochę ubrań na wyjazd- bo jak przejrzałam to, co mam w szafie, to stwierdziłam, że nie mam co wziąć
No i legginsów w końcu nie przymierzyłam- Marta była już tak zmęczona i rozmarudzona, że wróciliśmy szybko do domu- co chwilę mamaaaaa... juuuuuuż? aż mi ochota na zakupy przeszła. Ale co się odwlecze...
Ja też nie mierzyłam legginsów, choć oglądałam ;-)
Mamoot, to kolejka z serii Tomek i Przyjaciele, o np. taka: Kolejka THOMAS Zestaw Startowy Track Master ~ TOMY (1006645698) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego., tylko że my mamy z takiej starszej serii z niebieskimi torami. Zestawy można bardzo rozbudowywać
Mamoot, to kolejka z serii Tomek i Przyjaciele, o np. taka: Kolejka THOMAS Zestaw Startowy Track Master ~ TOMY (1006645698) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego., tylko że my mamy z takiej starszej serii z niebieskimi torami. Zestawy można bardzo rozbudowywać
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati masz juz te rózowe balerinki?
Bo chyba tez sobie zamówię ale czerwone i jakies błyszczące.
Bo chyba tez sobie zamówię ale czerwone i jakies błyszczące.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
nieeee,no tak szybko to nie idzie ja zamowilam sobie do tych balerinek jeszcze branzoletke...tzn.nie do nich bo fioletowa... jakby rzucily Ci sie w oczy jakies fajne chabrowe balerinki to daj linka... :-)
hej dziewczyny a ja w pracy sie na chwile do kompa dorwaąłm...wczoraj weszliśmy do zabawkowe tak pod katem urodzin i dnia dziecka i oczywiscie straszny problem z wyjsciem byłam Karol się rękoma i nogami zapierał....że on jeszcze troche poogląda
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja znlazłam ten rowerek taniej i taki kupujemy
Rower rowerek MBIKE BMX ALEX ALU 12 2010 + KASK (993755262) - Aukcje internetowe Allegro
Rower rowerek MBIKE BMX ALEX ALU 12 2010 + KASK (993755262) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: