reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ooo!mam podobne body do tego pierwszego, a skarpetusie mnie kusza i kusza, a najlepsze widzialam w oililly.........ale tam to za spioszek chca 70eur :(
oj tak, recznik mi sie tez podoba i to mi przypomnia, ze takiego cacka nie mam, ale dostalismy kiedys w sklepie katalogi roznych firm i tam bylo mnostwo zestawow kapielowych, musze sie przypatrzyc moze cos zamowimy :D

bbqueen, w zyciu takich majtek nie widzialam, ale jak na moj gust to nic sie do nich nie wklada, im wiecej powietrza dochodzi tym lepiej, inaczej sie wszystko nieladnie "kisi" ;)

reklama
Dzieki dziewczyny:)))Ja w kolko je ogladam:)
Sumko nie myli Cie wzrok, wszystko kupilam w H&M - uwielbiam:))))
Czekam teraz na jakies nowosci w H&M - jakies body z krotkim rekawkiem, powinny niedlugo sie pojawic...
Widzialam tylko takie dwu-paki ale nie byly rozpinane ani z boku ani z przodu.

Mi tez sie wydaje, ze sie nic nie wklada ale nie wiem na pewno....

Moje galotki były zrobione z takiej jakby fizelinki, ale na początku strasznie z człowieka lecą te wszystkie odpadki i nie wyobrażam sobie żeby nie nosić podpaski.
A swoja drogą polecam wam na gojenie krocza szare mydło "biały jeleń" rewelacja choć jakoś nie mogłam w to uwierzyć i takie saszetki Tantum Rosa do polewania ranki. Goi się wtedy jak na psie ;D ;D ;D ;D BRRRRRR ale może obejdzie się bez nacinania

taa, to jest taki maly problem techniczny z podpaskami......jak tu ich nie nosic jak z czlowieka cieknie, ale nie wiem kurcze, moze opracuje jakas metode, bo mam sklonnosci do infekcji, a jak wloze taka podpaske to momentalnie czuje jak mnie swedzi :p
moze bede sobie siedziec w wannie ;)

No to niestety nie pocieszę cię. Na początku zakaz kąpieli, tylko prysznic ;D ;D ;D ;D ;D ;D

zle zrozumialas moj wynalazek ;)
chodzilo o siedzenie w wannie i splukiwanie na bierzaco tego co wyleci ;D
prysznic rownie dobrze sie nada do tego celu 8)

A to dobry patent ;D ;D ;D ;D zwłaszcza że wylatują różne dziwne stwory ::)

Jejciu,jak ja mam używać podpasek jak od lat polegałam tylko na tamponach i wkładkach???Chyba jednak będę musiała się przemęczyć...Przy podpaskach też non stop mam wrażenie że strasznie coś swędzi...

Aniu76, prześliczne rzeczy, juz wiem gdzie wiec lece jutro po taki ręczniczek, hihihi
Ja dzis kupiłam pare rzeczy nie mogąc sie oprzeć :D

reklama
Czesc dziewczyny!!! Ja jestem z wrześniówek ale ponieważ Ania76 jest moją koleżanką jeszcze z lat studiów to czasami Was podglądam.
Czytam teraz sobie o Waszych wątpliwościach co do jednorazowych majtek i czy nosić coś w nich (podpaskę) czy nie...
Wiecie co ... ja kiedy rodziłam poprzednio (cc) miałam takie majtki z flizelinki (w różniastych kolorkach) i trzeba sobie coś podłożyć bo normalnie przez pierwsze dni to między nogami jest potop. I jeszcze Wam powiem, ze nie zawsze wystarczy podpaska, raczej zaopatrzcie sie w najzwyklejsze pieluchy dla dzieci Bella. One wyglądają jak ogromniasta podpaska ale to jedyny ratunek na pierwsze 3-5 dni... ::) ::) ::)
Przerażone ??? Mam nadzieję, że nie...
Buziaczki!!!

Do góry