reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa balerinki jak najbardziej...trampki,na obcasie,kozaczki,botki...Tu nie ma ograniczen...wazne jeszcze w jaki desen masz gore....czy sportowa,czy elegancka... no i z czego sa legginsy... ;-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A ja jestem taka stara konserwa, że nijak nie widzę siebie w legginsach... nawet do tego stopnia mam zakorzenione przekonanie, że będę wyglądać jak pół dupy zza krzaka, że nie przymierzam choć bardzo mi się podobają...
patrycja24berlin
I tu widzisz blad wielki bo przymierzyc nic nie kosztuje...a legginsy fajnie sie prezentuja...dla chudzinek np.we wzory...zeby zaokraglic co nieco...bo nie wszystkim pasuja np.czarne...za mocno wyszczuplaja... Ogolnie to poszukuje jakies fajne w zeberke :-)
Koronkowe tez mi sie podobaja ale do tego juz trzeba sie fajnie i odpowiednio ubrac.... ;-)
Koronkowe tez mi sie podobaja ale do tego juz trzeba sie fajnie i odpowiednio ubrac.... ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dla mnie czarne jak najbardziej
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
no właśnie na tym polega główny problem, że ja nie wiem co bym miała do nich włożyć na górę. Jakby mi ktoś dał gotowy zestaw legginsy + góra to bym się pewnie skusiła... ale muszę popatrzeć na manekiny na wystawach, może coś mnie zainspiruje.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia tunikę za tyłek najprościej
patrycja24berlin
no tuniki najlepo9ej wygladaja...dlugie swetry...bluzki -wszystko co w polowe dupska lub za niego...nno chyba ze masz tak zajebiscie zgrabny,ragly to moze byc cos krotszego :-)
reklama
Podziel się: