reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
mi jak zwykle nic nie dziala- str sie nie otwiera...e ...

Irma jak najbardziej moga byc- tu szczerze wiekszosc smiga w balerinach..i to co zauwazylam im skromniejsze - zwykle tym modniejsze;)

Irmaa balerinki jak najbardziej...trampki,na obcasie,kozaczki,botki...Tu nie ma ograniczen...wazne jeszcze w jaki desen masz gore....czy sportowa,czy elegancka... no i z czego sa legginsy... ;-)

A ja jestem taka stara konserwa, że nijak nie widzę siebie w legginsach... nawet do tego stopnia mam zakorzenione przekonanie, że będę wyglądać jak pół dupy zza krzaka, że nie przymierzam :-D choć bardzo mi się podobają...

I tu widzisz blad wielki bo przymierzyc nic nie kosztuje...a legginsy fajnie sie prezentuja...dla chudzinek np.we wzory...zeby zaokraglic co nieco...bo nie wszystkim pasuja np.czarne...za mocno wyszczuplaja... Ogolnie to poszukuje jakies fajne w zeberke :-)
Koronkowe tez mi sie podobaja ale do tego juz trzeba sie fajnie i odpowiednio ubrac.... ;-)

no właśnie na tym polega główny problem, że ja nie wiem co bym miała do nich włożyć na górę. Jakby mi ktoś dał gotowy zestaw legginsy + góra to bym się pewnie skusiła... ale muszę popatrzeć na manekiny na wystawach, może coś mnie zainspiruje.

no tuniki najlepo9ej wygladaja...dlugie swetry...bluzki -wszystko co w polowe dupska lub za niego...nno chyba ze masz tak zajebiscie zgrabny,ragly to moze byc cos krotszego :-)

reklama
Do góry