reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
mam pelno kosmetykow na cellulit...z jakiejs kawy,takie i srake-tak samo na piersi....i nic nie uzywam...jeszcze troche i pewnie date waznosci straci...ale chyba po moim odkryciu na prawym posladku bede musiala zaczac dzialac....Pudrow brazujacych tez mam 3 zamkniete jeszcze-na czarna godzine chyba blyszczykow zawsze kupuje po kilka wiec u mnie nigdy tego za malo-to moge okupowac bo szybko sie koncza cieni mam pod dostattkiem-o elyner bym kupila nowy...bo owszem mam kupiony nowy ale gowno jakies po calosci... tusz mam nowy-od Heleny Rubinstein kupilam...jeszcze Ardeco bardzo lubie i moze sobie kupie..a.le to tak za miesiac bo mam jeszcze od Lancome... zeli do mycia ciala to mam jeszcze na nastepny rok chyba maseczek tez...kremow na dzien tez O jeszcze peeleng dobry do twarzy pryzda sie bo mi sie konczy...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja kiedys tez kupowałam kosmetyków masę ale teraz tego nie robie bo połowę wyrzucałam albo rozdawałam.
patrycja24berlin
No i Syla ja dlatego ,ze mialam jak Ty wyrzucalam za duzo wiec przystopowalam...nie kupuje teraz juz 5 balsamu jak jeszcze drugiego nie skonczylam ;-)
patrycja24berlin
jak Wam sie podoba nowa kolekcja butow co reklamuje Rubik? mi bardzoooo QUAZI nie wszystkie ale np.te japonki z tym tylko paskiem i koleczkiem na palec...albo ala japonko sandalki czarne i ten szeroki pasek na kostce w zebre :-)
Ostatnia edycja:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Strona jakaś porypana nie chodzi mi w ogóle zobacze w pracy
Pati weszłam z wielką ciekawością zobaczyć jakie to buty reklamuje Piotr Rubik i to w dodatku japonki z kółeczkiem na palec, dopiero na stronie zobaczyłam że to nie o nim mowa a buty nawet fajne
dziewczyny a jakie buty teraz nosić do legginsów?? muszą być na obcasie?
dziewczyny a jakie buty teraz nosić do legginsów?? muszą być na obcasie?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mogą być " jebki" wg nomenklatury Pati czyli baleriny na płaskim albo jebitne wysokie obcasy.
Podziel się: