reklama
Sylka mnie sie w tym modelu chyba wszystkie kolory podobaja procz czerni...no i biel chyba tez bym wyrzucila. Ta ceglasta czerwien mi sie podoba (choc zasadicz ni lubie takich kolorow i nie widze u siebie ). My mamy skore (ciemny braz) i musze przyznac ze latwo utrzymac ja w czystosci i co fajniejsze juz zaczyna nabirac charakteru (wysiadywac jak ktos chce). Mnie do skory przekonal maz choc ja mialam na oku (i nadal mam ) model z matrialu w szarosci. Jak sie dorobimy wiekszego salonu to dokupimy lezanke bo bedzie nam do calosci pasowac. Ale to chyba nie za szybko....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha a mozesz podeslac jakiegos linka do tych szarosci?:-) Kurde takiej jak ja bym chciala to chyba w zyciu nie znajde
a juz wogole z polaczeniem jako dodatek taki fotel lezacy...jak widze fajne modele tego fotelu to w skorze...
![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
Pati ja juz chyba kiedys pisalam, ze moj faworyt to B&B Italia model Charles (jest akurat na ich glownej stronie jak sie otworzy: B&B ITALIA Mobili Moderni | Modern Furniture | Arredamento | Designer Italian Furniture). Taka lezanke w popielatych/szarych odcieniach napewno sobie sprawimy jak bedziemy mieli miejsce a jak nie to jakis maly fotel (obity krowia skora np:-))
patrycja24berlin
A faktycznie pokazywalas-sorrki ;-)
Pati przynajmniej sobie jeszcze raz zerknelam ;-):-)
A swoja droga to ja nie potrafie wybierac mebli...na stoly patrze juz od kilku lat i nc mi sie nie podoba...Uwazam zreszta, ze to chyba najtrudniejszy do kupienia mebel. Lozka zreszta tez nie mamy i nawet nie szukam bo i tak wiem, ze niczego nie wybiore:-)
A swoja droga to ja nie potrafie wybierac mebli...na stoly patrze juz od kilku lat i nc mi sie nie podoba...Uwazam zreszta, ze to chyba najtrudniejszy do kupienia mebel. Lozka zreszta tez nie mamy i nawet nie szukam bo i tak wiem, ze niczego nie wybiore:-)
patrycja24berlin
Ja nastepne lozko do sypialni chcialabym ze skory
takie z wyjebistym tylem,zebym fajnie sie oprzec mogla...bo teraz mam jakis kawal plyty na wysoki polysk...i twarde troche ;-) Stol znalazlam szklany z bailego szkla...okragly..ale to za kilka lat...albo na emeryturze...co mi nikt go nie pobije
tak wogole to bym chciala nowe mieszkanie i wszystko w nim NOWE :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Kasia do starosci jakos sie urzadzimy :-) Co jakis czas zdarzaja sie nam nawet przeblyski....i cos tam kupujemy ....ale fakt, ze na razie w mieszkaniu mamy niewiele i taki zlepek mebli po dziadkach i tych kilku bardzo wspolczesnych (ale nam sie to podoba :-))
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja chętnie mój szklany stół już bym wywaliła, a kupiłabym drewniany no i marzy mi sie prawdziwy parkiet egzotyczny albo dechy na podłodze:-) a nie panele bleah ale cóż kasy niet na drewniany parkiet na takiej powierzchni.
Pati poszperam Ci za tymi szarościami bo gdzieś widziałam jak przeglądałam milionową stronę z meblami:-)
Pati poszperam Ci za tymi szarościami bo gdzieś widziałam jak przeglądałam milionową stronę z meblami:-)
Podziel się: