reklama
Natalia wybacz moja wscibskoscdojzalam na nk.ze masz torebke-to oryginal louis vuitton?
![]()
oj tam wscibskosc, BYSTRE OKO PATI
tak, to oryginal
w dniu moich urodzin z mezem i synkiem sie na spacerek wybralismy hehe
Rusalko fajny wozeczek! Ja sie akurat pomalu pozbywam swoich wozk
dziewczyny doradzcie prosze!!!! po raz pierwszy nie wiem co za prezent mam sobie zazyczyc na walentynki. w tym roku wgiazka i luty : odpuscilismy sobie niespodzianki
wiec waham sie miedzy :
1) dobry pierscionek -( juz mam 1 upatrzony, ale jak go wezme to nie nie ma mowy o dodatku hehe)
2) sredni pierscionek + dobra torebka
3) dobra torebka i do kompletu portfel
chyba niepotrzebnie sobie dalam do wyboru bo tylko to mnie zmieszalo. dodam ze jestem napalona na pierscionek ten co wybralam, ale jak go wezme to
a) zero dodatku
b) bede musiala czekac 3 tyg lub miesiac az mi go zmienijesza bo w sklepach nie ma moich rozmairowek ( 48) a damskie zaczynaja sie od 50 ....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moj Boze ,ale Ty masz problemy.... Wybierz to co ci sie najbardziej podoba..srac dodatki...nie badz taka zachlanna![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Josephine, przepraszam, ale ja jakbym miała wybierać pośród Twoich dylematów brałabym to co mąż kupi. My nie robimy sobie prezentów, bo szkoda nam kasy. Mamy innego rodzaju problemy.
z calym szacunkiem dla twoich powaznych problemow fedka
wiec stwierdzilismy ze w weekend bierzemy godzine odsapniecia i biegniemy do sklepu zorganizowac sobie prezenty, godzinka i nie iwecej
wiec musze sie szybciutko zdeycowac zeby wedziec po jakiej dzielnicy biegac
zeby moja "ja " bylo szczesliwe no i oczywiscie maz sie nie przemeczal zakupami
Moj Boze ,ale Ty masz problemy.... Wybierz to co ci sie najbardziej podoba..srac dodatki...nie badz taka zachlanna![]()
pati ta zachlannosc to mam po tesciowej
mam andzieej, ze mi na dobre wyjdzie i w wieku 59 lat bede wygladac tak jak ona
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziwne to troche dla mnie szczerze...Moze rozdzielicie sie na ta godzine i kazdy od serca cos kupi drugiej osobie? bo tak jak juz ci napisalam-ze ani buty,torebka czy portfel nie pasuja na takie swieto...raczej prezz ta godzine bym wolala zjesc obiad z mezem gdybym tak zadko sie widziala niz koniecznie miec prezent-zeby polechtac sobie cokolwiek....
Podziel się: