reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

KUPILAM DZIS WOZEK:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: ZAKUP NIE BYL PLANOWANY...ALE ZAKOCHALISMY SIE W NIM OBOJE...NO I JUZ STOI W DOMKU:biggrin2:

Mamas&Papas SKATE - rewelacja! kolor szary jeans w srodku popier w kolorowe paski

Najpierww bylismy na spotkaniu z polozna, po pojechalismy na zakupy, rozdzielilismy sie- ja z kumpela...ale nieoparlam sie i kupilam malutkie buciki- spotkalis,y sie z Adamem...on tez kupil maluszkowi w brzuszku buty (starszej ja coiszki on zabawki- a buszowalismy za rzeczami dla siebie) . Bedaz na zakupach przygladalysmy sie z kumpelom modelom wozkow- ona tez jest w ciazy i tematem zainetersowana i wpadl mi w oko wlasnie ten SKATE ...i mowie, lukniemy pozniej w necie i poczytamy na jego temat....na koniec maz poszedl do samochodu, mielismy wracac...a ja...ze podejde sobie do takiego jeszcze sklepu dla dzieci- wlasnie mamas&papas i co zobaczylam ten model dokladnie ten...cudo! ...no i ...ach...:-D

oprocz tego obkupilismy sie na maxa...nie pytajcie gdzie ja to pomieszcze:-D:-D:-D:-D...ja sobie tylko:happy2: - 2 bluzki/swetry, spodniczke sportowa, pasek, getry, rajstropy, Adam...masakra kurtke zimowa, wiatrowke 3 bluzy, sweter, koszulki..normalnie szal go o jakis ogarnal...cos tam jeszcze ale nawet nie pamietam...a on juz pochowal do szaf...:-D:-D:-D Dusi kupislismy zabawki do kapieli, jeansy-bojowki, 4 bluzki, i dzidiusiowi jeszcze te 2 pary buzikow... jak tak w trojke wracalismy z zakupow my i kumpela...to normalnie az wstyd tyle siat..reklamowek...bo oprocz tego spozywka, chemia, kosmetyki...i tak od rana do 15...:-) udany dzien!udane zakupy...bawilismy sie swietnie!

o! to to lubie :) od razu humor lepszy! zazdroszcze dzidziusiowych zakupow... takich w mini mini rozmiarku !!! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

reklama
on dziewczeta w rzezywistosci wyglada duuuzo lepiej...ja jak takie widzialam w necie tego typu mowilam..za bardzo wydziwione...ale jak zobaczylam na zywo...w wersji glebokiej...spacerowej..gdzie nawet wysokosc gondoli mozna regulowac..i takie tam..no dla mnie bomba! obcykam z Duska ktora moze jezdzic na ramie pod wozkiem bo ma taki specyficzny kosz/siatke na zakupy...:-)​

No Dorcia wozek calkiem ladny :-) podoba mi sie :-)

Ja dzis wyskoczylam po bluzke na impreze ale znalazlam fajna sukienke i kupilam:-D na lato jeszcze taka bluzeczke z dzianinki z krotkim rekawem przeplatana zlota nitka....potem polecialam jeszcze paznokcie zrobic...nadal nie mam butow:szok::-D I malego wkurwika mam bo sie aukcja skonczyla i brazowych butow juz nie ma:wściekła/y: zostaly czarne ale czarnych nie chce...bede czekac az znowu wystawia....

reklama
Do góry