KUPILAM DZIS WOZEKZAKUP NIE BYL PLANOWANY...ALE ZAKOCHALISMY SIE W NIM OBOJE...NO I JUZ STOI W DOMKU
Mamas&Papas SKATE - rewelacja! kolor szary jeans w srodku popier w kolorowe paski
Najpierww bylismy na spotkaniu z polozna, po pojechalismy na zakupy, rozdzielilismy sie- ja z kumpela...ale nieoparlam sie i kupilam malutkie buciki- spotkalis,y sie z Adamem...on tez kupil maluszkowi w brzuszku buty (starszej ja coiszki on zabawki- a buszowalismy za rzeczami dla siebie) . Bedaz na zakupach przygladalysmy sie z kumpelom modelom wozkow- ona tez jest w ciazy i tematem zainetersowana i wpadl mi w oko wlasnie ten SKATE ...i mowie, lukniemy pozniej w necie i poczytamy na jego temat....na koniec maz poszedl do samochodu, mielismy wracac...a ja...ze podejde sobie do takiego jeszcze sklepu dla dzieci- wlasnie mamas&papas i co zobaczylam ten model dokladnie ten...cudo! ...no i ...ach...![]()
oprocz tego obkupilismy sie na maxa...nie pytajcie gdzie ja to pomieszcze...ja sobie tylko
- 2 bluzki/swetry, spodniczke sportowa, pasek, getry, rajstropy, Adam...masakra kurtke zimowa, wiatrowke 3 bluzy, sweter, koszulki..normalnie szal go o jakis ogarnal...cos tam jeszcze ale nawet nie pamietam...a on juz pochowal do szaf...
Dusi kupislismy zabawki do kapieli, jeansy-bojowki, 4 bluzki, i dzidiusiowi jeszcze te 2 pary buzikow... jak tak w trojke wracalismy z zakupow my i kumpela...to normalnie az wstyd tyle siat..reklamowek...bo oprocz tego spozywka, chemia, kosmetyki...i tak od rana do 15...:-) udany dzien!udane zakupy...bawilismy sie swietnie!
o! to to lubie