reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati przeczytałam Twojego posta i myślę sobie oj coś Pati nie w humorze, pewnie coś pisala i nie ma odezwu, ale cofnęłam stronkę a tam magik:-D:-D:-D

reklama
Pati to całkiem normalne, ja tez tak miewam:-D:szok: ale wtedy ide z męzem i u niego jest krótka piłka:-D:-D

Rusałko a gdzie Ty te wszystkie zakupy miescisz?
Ja robie o połowe mniejsze a szafy pekaja mi juz w szwach i zamierzam dzisiaj spakowac paczke na wynos:szok:

Kochana blotniki se zaloz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No kurde takich przeciez jeszcze nie mam prawda...Wiec co sie czepia :-D
Poczekam na chwileczke zapomienia i popedze co tchu po te buciory...Ale znajac zycie jak pojde to albo nie bedzie juz tego modelu albo rozmiaru :-D:-D:-D:-D

Ja potrzebuje kozaczkow..takich dluzszych, czarnych i kurcze brak mi jakos ochoty na poszukiwania. Probwalam szukac w sobote ale jak zobaczylam jakie tlumy w sklepach to mi sie odechcialo. Moze w srode znajde chwilke...
Kupilam sobie tylko swiatecznie mala czarna..inna kwestia czy ja wogole zaloze ;-):-)

Syla u nas teraz wszedzie wisza plakaty z H&M (sonia rykiel dla H&M). Wyglada cakiem calkiem... No i wszedzie reklamy czarnek bielizny...czyzby taka moda? Mnie sie akurat podoba bo sama jakos ostatno tez same czernie kupuje.

Pati, jesteś niemożliwa:-D:-D:-D
Cicha, powodzenia w poszukiwaniach!
Oj ja lubię iść na zakupy jak nie mam "musu" coś kupić, bo wtedy nic nie mogę kupić. Nie ma to jak spontan:tak:

No calkiem fajna ta nowa kolekcja bielizny w H&M...fajne tez maja szlafroczki i pizamki...Ale to wszystko widzialam tylko na plakatach:-DJutro sie chyba w miasto wypuszcze bo mloda jutro moze zostac do 16:30 w przedszkolu wiec dla poprostu bomba....:tak:

reklama
Do góry