reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati to całkiem normalne, ja tez tak miewam ale wtedy ide z męzem i u niego jest krótka piłka
Rusałko a gdzie Ty te wszystkie zakupy miescisz?
Ja robie o połowe mniejsze a szafy pekaja mi juz w szwach i zamierzam dzisiaj spakowac paczke na wynos
Rusałko a gdzie Ty te wszystkie zakupy miescisz?
Ja robie o połowe mniejsze a szafy pekaja mi juz w szwach i zamierzam dzisiaj spakowac paczke na wynos
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jak bym miala patrzec na mojego Adama to bym caly rok w japonkach z gazety biegala... Bo po co mi zas kolejna para butow? No jak po co... ?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ahahaha Pati Twoje testy sa powalajace znowu ekran opluty.
Kolejne buty przecież są NIEZBĘDNEEEEEEE
Kolejne buty przecież są NIEZBĘDNEEEEEEE
patrycja24berlin
Kochana blotniki se zaloz
No kurde takich przeciez jeszcze nie mam prawda...Wiec co sie czepia
Poczekam na chwileczke zapomienia i popedze co tchu po te buciory...Ale znajac zycie jak pojde to albo nie bedzie juz tego modelu albo rozmiaru
No kurde takich przeciez jeszcze nie mam prawda...Wiec co sie czepia
Poczekam na chwileczke zapomienia i popedze co tchu po te buciory...Ale znajac zycie jak pojde to albo nie bedzie juz tego modelu albo rozmiaru
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja musze iść po bielizne, bo jakoś tak ostatnio stwierdziłam ze mi wyszła gdzie jest cos ładnego? promocja jakaś?
Ja potrzebuje kozaczkow..takich dluzszych, czarnych i kurcze brak mi jakos ochoty na poszukiwania. Probwalam szukac w sobote ale jak zobaczylam jakie tlumy w sklepach to mi sie odechcialo. Moze w srode znajde chwilke...
Kupilam sobie tylko swiatecznie mala czarna..inna kwestia czy ja wogole zaloze ;-):-)
Syla u nas teraz wszedzie wisza plakaty z H&M (sonia rykiel dla H&M). Wyglada cakiem calkiem... No i wszedzie reklamy czarnek bielizny...czyzby taka moda? Mnie sie akurat podoba bo sama jakos ostatno tez same czernie kupuje.
Kupilam sobie tylko swiatecznie mala czarna..inna kwestia czy ja wogole zaloze ;-):-)
Syla u nas teraz wszedzie wisza plakaty z H&M (sonia rykiel dla H&M). Wyglada cakiem calkiem... No i wszedzie reklamy czarnek bielizny...czyzby taka moda? Mnie sie akurat podoba bo sama jakos ostatno tez same czernie kupuje.
patrycja24berlin
No calkiem fajna ta nowa kolekcja bielizny w H&M...fajne tez maja szlafroczki i pizamki...Ale to wszystko widzialam tylko na plakatachJutro sie chyba w miasto wypuszcze bo mloda jutro moze zostac do 16:30 w przedszkolu wiec dla poprostu bomba....
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pójde do HM i obadam, moze w Atlanticu jeszcze mają taką fajna nowa serie.
Podziel się: