reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

u nas od ok1-2 tyg zabawa w dobranocny ogród...tak go wzięło to na stare lata oglądać bo małż pościagał niedawno troche z netu i Karol ogląda a potem zafascynowany odgrywa różne scenki i wymyśla swoje-wział zwykła małą kolejkę, samolot, czapkę i inne rzeczy i udaje że to są elementy z bajki (np czapka to karuzela, swiecacy helikopter to świecacy most itp itd-ma wszystkie postacie i elementy z innych rzeczy stworzone) znając jego ta fascynacja jeszcze troche potrwa-póki nie pojawi się kolejna...
a poprzednia to było ciągłe gotowanie-jak na razie przeszło a podobno nawet w przedszkolu z kuchni nie wychodził a mają taką fajną drewnianą
puzzle niestety go nie kręcą :( jedynie takie co od cioci dostał gdzie się na puzzlie wybiea dlugopisem prawidłową odp i on gra, ale składać w calość mu się ich nie chce

reklama
Ja pudrow w kremie nie uzywam...raz wzielam sobie probke diora ale wysypalo mnie po tym...Nie mam problemow z cera i tylko takie brazujace gdy jestem blada uzywam...jeszcze fajowy jest z chyba manhatanu...ale musze sie dowiedziec bo kumpela ostatnio miala i naprawde bardzo ladna cere robil-taka jak po photoshopie ;-) :-D

Karol brawa za pomyslowosc ...mi mloda z klockow robi torty...dzis trzy razy spiewla sto lat,ja dmuchalam swieczki:-D potem kazdy klocek byl innym prezentem...Boze w zyciu tylu nie dostalam:-D:-D:-D:-D:-D

Kupilam dzis mlodej puzle z konikami 99 szt.ale dosc ciezkie sa...bo dwa konie tulace sie i praktycznie tylko trzy kolory przewazaja-czern,braz i zielen.... Ale dostala tez taka mini farme-sa tam krowy,koniki,piesek,owieczki plot jakis i trzech rolnikow :-) tym sie bawi juz od 2 godzin :-)

kupiłam dzisiaj Oli na mikołajki grę Gdzie jest żabka Granny i witrażyki do malowania.Mam nadzieje, że będzie jej się podobało.

udany zakupowo weekend!
Duska dostala juz jedna czesc prezentow...od nas ten zestaw do gry-instrumenty od bebenka...fletu..harmonijki...saksofonu...trabki...itd...
od Agi sis meza dostala sliczna sukienke z bluzeczka i rajstopki-komplet i spodnie rozowe wyszywane takie cieple
za chwile przyjezdza do nas moja sis z prezentempoki co -niespodzianka:-)

a ja w zw. z tym, ze pogodzilam sie z sis meza...wybralysmy sie na zakupy i poszalalysmy zdrowo:-)..kupilam sobie bielizne(nie ciazowa! choc pewnie powinnam:-Dale taka sexi) pizamke, 2 tuniki, 2 bluzy takie dlugie..a`la tuniki, getry, kilka par...po koronkowe:rofl2:...i rajstopy...rekawiczki..hmmm ..nawet reszty nie pamietam...:happy::-Djestem happy, ale padam z nog...a jutro mam egzamin...:shocked2:i zero przygotowania:-:)sorry:

No niezle zakupy...

A ja stwierdzam ze ja chyba cos z deklem mam:szok::-D:-D:-DChociaz to w sumie wiadomo od dawna...PAmietacie te biuty co Wam pokazywalam ze bym chciala miec... No i mam juz kase na nie,moge w kazdej chwili leciec a teraz mi szkoda tyle kasy dac:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry