reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fredka, dzięki za propozycję- ale Martusia żadnych nie odda jak jakiś czas temu pakowałam zabawki, którymi się nie bawi, to specjalnie nie protestowała, powiedziałam, że nie są jej już potrzebne, więc spakujemy i oddamy jakiejś małej dzidzi jak będzie okazja- powiedziała, że dobrze, nawet mi pomagała, ale jak zobaczyła, że biorę puzzle (12 elementów), których już dawno nie układała, to się poryczała normalnie, i prosiła, żebym zostawiła.
My jesteśmy na etapie szukania mieszkania. Do przeprowadzki jeszcze daleka droga, a ja już się zastanawiam, jak urządzę pokój Martusi :-) a mąż się ze mnie nabija :-)
My jesteśmy na etapie szukania mieszkania. Do przeprowadzki jeszcze daleka droga, a ja już się zastanawiam, jak urządzę pokój Martusi :-) a mąż się ze mnie nabija :-)
Duska tez nie puzlowa..jakos szybko sie nudzi
woli malowac, cos sama kleic, wycinac, pisac..;-)
a dzis kupilismy jej ten zestaw do grania..schowany czeka na 6 grudnia
a ja obkupilam sie w kosmetyki...3 pudry, tusz, blyszczyk, balsam do ust i takie tam...;-)we wtorek jade za dalsza czescia...balsamy, szampony, odzywki ..w ten desen
woli malowac, cos sama kleic, wycinac, pisac..;-)
a dzis kupilismy jej ten zestaw do grania..schowany czeka na 6 grudnia
a ja obkupilam sie w kosmetyki...3 pudry, tusz, blyszczyk, balsam do ust i takie tam...;-)we wtorek jade za dalsza czescia...balsamy, szampony, odzywki ..w ten desen
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A co ty z tymi pudrami robisz ?Ja uzywam tylko taki w kamieniu-bratujacy...Taka fajna nowosc od Lancome wyszla-polecam :-)
patrycja24berlin
O tym konkretnie :-)
http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?prdcode=141029&categorycode=AXEMakeup^F1_Sun_Makeup^F2_Sun_Makeup_FaceBody&vname=name&rtlid=WELLBEING
http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?prdcode=141029&categorycode=AXEMakeup^F1_Sun_Makeup^F2_Sun_Makeup_FaceBody&vname=name&rtlid=WELLBEING
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Puder wygląda super ale ja uzywam 3 razy na rok więc zużywam normalnie całe tony
A Wojtek dopiero od niadawna zafascynowął sie puzzlami, układa takie z 24 elementów
A Wojtek dopiero od niadawna zafascynowął sie puzzlami, układa takie z 24 elementów
Ola układa 100 elementowe. A wczoraj kupiliśmy jej garaż Wadera. W Biedronce są po 59 zł. Uwielbia bawić się samochodami. To jej koleżki. Nawet z nimi się kąpie. O lalkach nawet nie ma mowy. Rzuca w kąt.
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Noemi bardzo lubi pzzle...Auta kocha,konie ubostwia...Puzzle uklada takie 30 elementow-bo tylko takie ma
reklama
A co ty z tymi pudrami robisz ?Ja uzywam tylko taki w kamieniu-bratujacy...Taka fajna nowosc od Lancome wyszla-polecam :-)
a ja mam na rozne okazje:-)- i od brazujacych...po matujace, rozswietlajace, roznych firm...
i odzywke na paznokcie sobie kupilam...a jutro smigam po balsamy dla ciezarnych..do mnie nie dociera,z e ja jestem w ciazy
Duska tez kocha konie- to po mamusi...wogole to najlepiej bawi sie pluszowymi zwierzakami..od krowki, malpki, konikow...po prosiaczki, misie itd...;-)
Podziel się: