reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ten telefon ma moja siostra- super, tylko jak nieraz od niej korzystalam to ciezko mi bylo wstukac numer...takie male ma "guziczki" i delikatne...ale tak to jest swietny!

ostatnio bardzo lubie chodzic w gerrach-legginsach i wczoraj dokupilam sobie kolejna pare:-p i kilka tunik/swetrow dluzszych:-) do tego zamszowe kozaczki:-) i bluze adidas(taka dluzsza-boska! chorowalam na nia- nie byla najtansza- to mi maz fundnal pod urodziny;-)

Podpisuje sie tu ppod Kasia. Mnie sie taka moda bardzo podoba ale niestety to nie dla mnie (choc jak widze czasem na ulicy to ta moda jest dla wszystkich i trzeba sie tylko dobrze w tym czuc- a ja raczej bym sie tak nie czula:-)).
Swoja droga to takie zestawy to tez super wdzianka na okres ciazy:-)

A ja po ciąży jestem taka gruba, że w nic się nie mieszczę. Muszę poszukać jakiegoś złotego środka jak tu w czasie karmienia trochę schudnąć.

reklama
:zawstydzona/y::-) - chcesz sie dowartosciowac - napisz do funfelek z bb- JESTESCIE NIESAMOWICIE KOCHANE:-D

Fredzia - moze basen? silownia?..tak rekreacyjnie- dla podniesienia kondychy i kilka dobrze dobranych do figurki ciuszkow, (atuty wyeksponowac, zatuszowac mankamenty)dla lepszego samopoczucia :tak:

Do góry