reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Sylka, ja przyznam, ze do bielizny mam slabosc i potrafie na nia wydac (kupuje rczej konkretne marki a nie w konkretnych sklepach). Powiem tylko, ze moje pierwsze studenckie stypedium naukowe wydalam na komplecik wloskiej bielizny :-)

Rusalko tak jak napisalas o tych grochach to mi sie moja siostra przypomniala bo jak u mnie byla to non stop na allegro czatowala na fajny biustonosz - najlepiej wlasnie w grochy:-)

A ja dzis bylam w miescie w poszukiwaniu butow dla dzieciakow i jakos tak nic mi nie wpadlo w oko. Wszysto na jeden kopyt niezaleznie od firmy....a i kolory jakies takie.A jak juz cos innego sie znalazlo to cena, ze hej.... W rezultacie Zoska nadal chodzi w sandalach na podwojna skarpete. Julek ma juz takie kozaki/kamasze tyle, ze one sa na jesien/lekka zime a ccialam mu cos na sniegowe szalenstwa kupic. Chyba spojrze na praktyczna strone medalu i kupie malo fikusne sniegowce i tyle... a Zosce to chyba gumiaki na welniana skarpete jak tak dalej pojdzie:-(

reklama
reklama
Do góry