reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Cicha to w sam raz bo mi sie wydaje zawsze ze to dla starych taka moda albo jak za starych czasow;-):-D:-D:-D:-D

Ja ogolnie H&M nie lubie za to ze wszyscy to nosza,dlatego dla siebie sporadycznie tam cos kupuje.,...Czasami jakas bizuterie bo maja czesto fajne branzolety....Dla mlodej czasami cos albo wlasnie po konkretnie bielizne ide jak potrzebuje...

reklama
Ja własnie do hm nie chodze bo tam wg mnie same szmaty mają i to jeszcze drogo:-D, oj ostatnio w ogole sie jakość pogorszyła w Zarze kupilam 3 bluzki i po 2 praniach są do kosza

Ja to kupuje witrynowo...ide i jak mnie witryna zaciekawi to chodze. Jakos sie tak nigdy do konkretnych sklepow nie wybieram na zakupy (choc systemaycznie odwiedzam ostatnio Massimo Dutti i H.Bossa). W Zarze za duzy ruch jak dla mnie haha..nawet w dzien do przebierali kolejka:szok:

Dziewczyny gdzie kupujecie bielizne dla siebie?

Ja to lubię Intimissimi. Tylko drogo.

A w H&M to lubie dział dziecięcy i czasem jakieś męskie ciuchy. Dział damski, to nie bardzo. Ale to teraz, bo kiedyś jak byłam w H&M kilka razy za granicą, to bardzo dużo rzeczy mi się podobało. Inna moda była.

A to moje zakupy zimowe. Butki dla chłopaków. Wojtek ma na rzepy, żeby sam zakładał, a Stas tradycyjnie wiązane.

I zimowe ubrania - niebieskie Stasia i szaro-czerwone Wojciaszka. Wojtka spodnie są z zeszłego roku, wtedy były za długie, teraz są akurat. Kurtkę dokupiłam ostatnio naallegro, bo myślałam, że to do kompletu. Niestety kolor troszkę inny, ale kurtka i tak świetna i do tego w komplecie z polarkiem. Firma tup-tup. No i kurtkę kupiłam za 61 zł, a na metce było 165 zł. No i jest jeszcze na zdjęciu nowa czapka dla Wojtka.
Kurtka Stasia jeszcze w zeszłego roku (wtedy była za duża), ale nie wiem, czy nie będę musiała dokupić jeszcze czegoś cieplejszego. A te spodenki też z przeceny. Jedna zmoich ulubionych firm cocodrillo. Fajnie, że była przecena, bo tani nie sa.

Mamootku - zakupy super!
mi tez udalo sie wczoraj w koncu kupic Klaudii buty- kozaki nieocieplane- chcialam takie lekko za kostke ..bo tu jest dosc ceplo, ale wilgotno.....:tak:obcykalam dzis mloda...

reklama
Do góry