reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

no my ciuszki zimowe mamy bo z tamtego roku na 104 i 110 kombinezony powinny byc dobre i już jedną kurtkę nexta też upolowałam na allegro na 110 więc też mam nadzieje że na 2 sezony starczy
za to ostatnio kupiłam 2 zimowe czapki dla Lola, czapke, szalik, rękawiczki dla Bartka i w sklepie ponad 100 zł zostawiłam ;/masakra...
na buty polujemy bo lada chwila będą zimowe bartki, na razie mają mniejsze rozmiary a u nas potrzebne 27 albo 28 (bo w tej chwili adidasy 27 nosi a kapcie 28 :/)

reklama
pokazuj nam kochana!

ja sobie ostatnio kupilam skorzane balerinki....ostatnio to moj ulubiony rodzaj buta..do wszystkiego pasuja i sa mega wygodne na km jakie trzaskam:-D

zaraz jedziemy do centrum handlowego...chce pobuszowac za kurtala dla mlodej i jakimis butkami

Chciałam sobie kupić drugie jeansy ale normalnie ludzie trzymajcie mnie zadne mi nie pasowały, no wiem ze niewymaiarowa jestem no ale kurna bez przesady!!! albo juzjak co było dobre to model jak na babcie jadzie:-D

Syla - zapraszam do Manu na zakupy -ja tez niewymiarowa:-D -a tu kupilam sobie dzis czarne jeansy rurki i ciemny niebieski proste klasyczne...do tego kupilam sobie biala tunike - koszulowa, gruby, czarny pasek, wielkie czarne blyszczace korale, tunike czarna welniana- elegancja:-D i malej tylko getry:-D- pojechalam za ciuszkami dla malej tzn. za kurtalka/plaszczykiem...ale nic mi sie nie podbalo, a i mloda miala taki humor, ze mierzyc sie jej nei chcialo...
za butami zerkalam dzis na necie..kilka dosc ciekawych wypatrzylam:cool:

reklama
Do góry