reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kupiłam ostatnio Martusi dwie pary spodni w H&M- takie zwykłe bawełniane, a kupiłam je dlatego, że bez problemu mogłam je zwęzić (niestety muszę na to zwracać uwagę, prawie wszystkie muszę zwężać bo jej zjeżdżają z tego chudego tyłka...). No i żeby nie były takie zwyczajne, kupiłam takie kotki z bajki Hello Kitty do naprasowania (uwielbia kotki). Dziecko mi normalnie oszalało ze szczęścia, najchętniej tylko w tych spodniach by chodziła :-)

reklama
No to jedna ture dzis zakupilam i jestesmy bogatsze o : dwie pary jeansow,dwie bluzeczki,jeden sweterek,podkoszulki z majtkami,opaska-slodko w niej wyglada.... a dla mnie sweterek i szaliczek...

Ja ostatnio poluję na spodnie na gumkę, bo Wojtek sam chętnie siusia do sedesu, ale guzika nie umie odpiąć. Po akcji kiedy Wojtek nie zdążył na Mazurach zdjąć spodni szybko przerzucilićmy się na takie gumkowe.

Miki taki chudy, że dla niego nie ma róznicy czy spodenki na gumkę, czy guziczek, bo i jedne i drugie łatwo schodza mu z pupci ;-)

Pati ty to jak pojdziesz na zakupy to czasu nie marnujesz. Pozazdroscic normalnie, bo ja to sie wiecej nachodze a potemi tak kupie online albo zupelnie nieplanowo.

Mamoot ja zakupilam juz dwie pary - wlasnie takich na gumke - jedne lzejsze a drugie cieple. Chodz u nas ostatnio Julkowi nieco cialka ubylo i radzi sobie mimo guzika czy innen zapinki - jak zlapie dobrze to zjada :-)

No wiecie dziewczyny, Wojtek nie jest z tych dzieci, którym ubywa ciałka. :-D Raczej bywają problemy z dopięciem guziczka na zaokrąglonym brzuszku. Widać ma taką budowę, bo teraz jet o wiele mniej niż kiedyś.
A ja zrobiłam dziś wypad do Ikei i kupilam kolejna polke na zabawki do pokoju chlopcow, posciel dla Wojtka i bialego szczurka. :-D I jeszcze kilka drobiazgow.

A ja zakupy planuje na weekend a w miedzyczasie kupiłam 2 pary spodni jedne zapinane na rzepy (jeansy zamiast zamka maja rzep -fajnie trzyma i łatwo odpiąć) i drugie tez z fajna gumą w pasie:-)

reklama
Ja kupuje tylko jeansy i materialowe na gumkach regulowanych bo bez tego to tylko pasek nas ratuje...mloda w pasie chuda jak przecinak i wszystko z tej malej dupy zjezdza:-D a jak naciagam gumke to na ostatnia dziurke...

Do góry