reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

kupilismy jesienna kurtke i kamizelke i bluzki na długi rekaw no i oczywiscie nieśmiertelne welurowe dresy z mk golińscy które sie super sprawdzaja w przedszkolu :-) zdjecia w weekend:-D

reklama
Ja kupuje tylko jeansy i materialowe na gumkach regulowanych bo bez tego to tylko pasek nas ratuje...mloda w pasie chuda jak przecinak i wszystko z tej malej dupy zjezdza:-D a jak naciagam gumke to na ostatnia dziurke...
No właśnie u nas nie ma takich spodni... albo ja nie trafiam na takie. A to super sprawa, Martusia miała dwie pary na takich właśnie gumkach wyszperane przez moją mamę w lumpeksie :-)

My juz mamy kozaczki na zime,adidasy takie w kostke na jesien a ja botki do legginsow se smiglam...upatrzylam sobie jeszczte kozaczki z siwego zamszu ale rozmiaru mojego nie mieli chamy no:crazy:

Klaudia tez ma spodnie wylacznie z regulowana gumka...bo my musimy spodnie o rozmaiar wieksze kupowac ze wzgledu na dlugosc...i wowczas gumke na ostatni guzik:eek:

ja szukam kurtki i butow dla malej...ale jakjos nic mi nie wpadlo w oko ...

W dniu porodu kupiliśmy Oli kurtkę zimową, 2 pary spodni dżinsowych w gumkę, 2 swetry i kilka bluzek. Co do butów, nie kupujemy na razie, bo Oleńce stopa rośnie w tempie ekspresowym, nie wiem jakim rozmiarem przywita zimę. Jak narazie nosi 26.

reklama
Baśka, dzięki za podpowiedź. Jakoś do 5 10 15 mi zwykle nie po drodze, ale przy najbliższej okazji zajrzę.
Ja z butami na zimę też na razie czekam. Za to mamy kombinezon- z Tchibo :-) jak zwykle poszłam na łatwiznę i kupiłam w sklepie w biurze :-) chociaż za jednym biegać nie będę.

Do góry