reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja hulajnogę planuję młodej kupić dopiero na wiosnę, teraz i tak nie miała by nią gdzie jeździć.

moje zakupy na razie koncentrują się na wyprawce dla młodego, kupiłam już wózek , samą spacerówkę w sklepie , a gondolę i fotelik samochodowy od sąsiadki za pół ceny.
taniewozki-net X-LANDER XA +GONDOLA +TORBA +2FOLIE (552929821) - Aukcje internetowe Allegro

łóżeczko
KOJEC/ ŁÓŻKO/ KOŁYSKA-BEZPIECZNE+SUPER GRATIS (549423625) - Aukcje internetowe Allegro

sokowirówkę , mam nadzieję że będzie działać, jeszcze nie przyszła :dry:
Sokowirówka SUPERIOR Super HIT ZOBACZ (547524790) - Aukcje internetowe Allegro

sztućce dla Izy
SZTUĆCE dla dzieci GERLACH seria BON TON (546449290) - Aukcje internetowe Allegro

no i pierdoły dla młodego, wczoraj w tesco były body za 5zł to mu wzięłam, choć mam tego trochę po Izie, na szczęście nie kupowałam jej wszystkiego różowego :sorry2:

no ale jeszcze tydzień i będzie koniec remontu łazienki, wtedy będę mogła zabrać się za wyprawkę i zobaczę dokładnie co mam a co trzeba dokupić :tak::-D

nasza hulajnoga nie gra :)\

Irmaa widzę szalejesz :)
no ja wózka i łóżeczka nie będę kupować raczej...i tak naprawdę to w ogóle mamy tyle wszystkiego że mogłabym nic nie kupować...ale jakieś pierdoły to się oczywiście chce, już na jakiś słodki kaftanik się skusiłam...

Baśka ja łóżeczko i wózek po Izie już dawno sprzedałam, i nie żałuję bo Iza nie lubiła ani jednego ani drugiego. Dlatego teraz łóżeczko turystyczne, jak młody nie będzie chciał w nim spać to się złoży i po kłopocie, nie będzie miejsca zajmować.

do nas ma wrócić nasz sprzęt, mega zużyty, ale w sumie nie zamierzam kupować nowego wózka na parę miesięcy, a ubranek mam troszkę, bynajmniej na te pierwsze 3 miesiące- zostawilam sobie trochę uniwersalnych, resztę rozdałam..A potem będziemy szaleć..póki co w sumie tylko materac nowy do łożeczka będę kupować, bo jednak Oti spała w lózeczku caly czas przez dwa lata, więc jest mocno poturbowany i boję się, ze mogłoby to miec negatywny wpływ na kręgosłup, i zastanawiam się nad nowym fotelikiem do samochodu, bo ten nasz już mocno zuzyty, twardy jakiś, więc może być dziekcu niewygodnie

Irmaa widzę, że zakupy się udały. Bardzo fajny jest ten wózek. Ja też będę musiała kupić nowy i łóżeczko też. Niestety pożyczyliśmy nasze graty i zostały zniszczone. A co do ubrań wszystko leży po Oli i czeka. Niestety nie mieliśmy komu oddać. Wszyscy mają chłopców:-).

Fredka nie wiadomo czy u was też chłopak się nie urodzi i ciuszki dalej będą leżeć ;-):-D

a właśnie dziewczyny wiecie już kto mieszka u was w brzuszku??:sorry2:

reklama
ja wózek chętnie bym kupiła - choć nie narzekałam na deltima too zawsze bym znalazła coś lepszego :) no ale pewnie wstrzymamy się i dopiero parasolkę jakąs lepszą kupimy bo Karolowa to już złachana na maksa, choć wygodna nadal...
materaca chyba nie będę kupować bo choć Karol spał tez ok 2 lat to wg mnie wygląda jak nowy - jedna strona praktycznie nie była w ogóle używana, ale mieliśmy taki jakiś najdroższy dwustronny, tylko się pokrowiec wypierze
no ciuchów to też mam stosy - jak będzie chłopak to też nic nie będziemy kupować...a coś mi sie ostatnio zaczyna widzieć że może być chłopak...

Do góry