reklama
Sylka ta firma oferuje spory wybor: http://www.micro.ms/ Julek ma jeden z modeli (tem poczatkowy dla maluchow) i jest super. Nie wiem tylko czy znajdziesz to gdzies kolo siebie (ten sklep np. ma tylko 2 w ofercie rowery - CYKLOTUR - sklep i serwis rowerowy).
Ostatnia edycja:
Sylwia my mamy taką zwyklastą HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA DZIECIĘCA (554187066) - Aukcje internetowe Allegro dokładnie tą niebieską kupioną u nas w hurtowni za 50 zł i Karol ją uwielbia - sprawdza się bardzo, jest wygodna i solidna - myslę że na tyle że powinna wytrzymać do momentu zakupu dwukołowej
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No własnie ja myslałam o takiej nie najdrozszej:-) i jeszcze najlepiej zeby sie składała bo nie mam juz miejsca na graty
My mamy też taniuchną jak barszcz. Na szczęście baterie się wyczerpały i już nie świeci i nie gra. Na szczęście Ola już o tym zapomniała. A z hulajnogi jest bardzo zadowolona. Bardziej lubi na niej jeździć niż na rowerze, na który nawet nie popatrzy:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nasza hulajnoga stoi w kacie,rower uzywa raz w miesiacu jak sobie przypomni -zauwazy na balkonie....
Ja dzis musislam leciec do miasta po jakas torebke bo mialam taka na kurs i dzis mi ucho sie urwalo No i przy okazji kupilam sobie czarny golfik ;-) a mlodej musialam kupic spodnie takie zimowe i dupa-ani jednej pary nie znalazlam...dostala tylko rekawiczki nowe i szczoteczke do zebow swiecaca ;-)
Ja dzis musislam leciec do miasta po jakas torebke bo mialam taka na kurs i dzis mi ucho sie urwalo No i przy okazji kupilam sobie czarny golfik ;-) a mlodej musialam kupic spodnie takie zimowe i dupa-ani jednej pary nie znalazlam...dostala tylko rekawiczki nowe i szczoteczke do zebow swiecaca ;-)
no u nas hulajnoga od ponad dwóch miesięcy robi codziennie co najmniej po kilkanaście objazdów po mieszkaniu plus raz na jakiś czas na dwór jak śniegu nie ma - muszę przyznać że jest w ostatnim czasie najbardziej używaną zabawką, no jedynie szczurki trzymane za ogony do spania mogą być używane z podobną częstotliwością, reszta nie ma szans
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baterie nawet nie zostana włozone do tej hulajnogi:-)
Podziel się: