reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati, oba ładne, ale myślę, że ten pierwszy mógłby mi się z czasem znudzić, a ten drugi jest taki fajny, prościutki. Ja stawiam na drugi.:-)

Mamootku juz zamowilam wlasnie ten drugi i dodadtkowo dla mlodej mojej i bratanicy ztamowilam posciel bo doslownie za grosze maja...teraz swiateczne przeceny...chcialam troche z innego materialu ale juz wykupili....a rano jeszcze byly....
neckermann.de Online-Shop

ta druga od gory.....

Ostatnia edycja:
W sobote mam zamiar wybrac sie na oblawe po sklepach...teraz wielkie przeceny i moze cos fajowego przytargam do domu... :-)chcialabym sobie juz na przyszla zime kupic jakies sweterki...moze nawet i kurtke jakas...No i cos musze fajowego wyszukac bo jeszcze mam kase gwiazdkowo-urodzinowa :-) Najpier chcialam kupic za to aparat cyfrowy bo chyba pisalam ,ze zgubilam ,nie?:crazy: No ale moze jednak zostawie ten zakup Adamowi...jest wiecej innych ,ciekawszych rzeczy w sklepach ;-):-D

no to Pati pomyślnych łowów życzę :tak::-)

ja na razie obkupiłam Izę, czeka mnie jeszcze przegląd ciuszków po Izie i uzupełnienie wyprawki, ale to w przyszłym tygodniu jak Grzesiek będzie :tak::-)

reklama
u mnie tez wciaz wyprzedaze..ja niedlugo do PL...ladna podoga, wiec lubie sobie polatac po sklepikach:blink:
Tez rozgladam sie za nowym aparacikiem- canona s2 niedlugo wystawiam na allegro.

Do góry