reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Właśnie, właśnie, miałam Was pytać. Temat już był nie raz, ale przyznam, że nie chce mi się szukać.
Chcę kupić krzesełko dla Wojtka na rower. Poradźcie mi proszę, jakie firmy są w porządku i na co zwracać uwagę.
Bo ja sie nie chwaliłam, że na urodziny dostałam od mojego lubego rower. :-) Taką miejska damkę na cieniutkich oponach. I skoro mam już rower, to bym chciała móc przewieźć Wojciaszka.

Mamoot, my mamy zwykłe krzeselko takie dewaniane (są na allegro) i przede wszystkim kosztują pare złoty:), hm..nie wiem jak to pod katem bezpieczeństwa, ale jesli chodzi o zadowolenie Oti to jest bardzo duże, no i przede wszystkim jest przodem do nas, widzi nasza twarzę , a nie tyłek- oczywiście z takim krzesełkiem poruszamy się głównie po drogach leśnych albo ścieżkach zdrowia..ale u nas tego mnóstwo:tak: W takim krzesełku jeżdził już mój najmłdoszy szwagier i było ok:) Mamy oczywiście kask:)

Jak nie biodrówki to jakie jeansy nosisz?

Hmmm, no takie zwykłe ;-) Są modele nie biodrówki, gdzie zameczek nie ma 3cm ;-)

Kasiu a co to za weterynarz??

CIASTOLINA WETERYNARZ PLAY-DOH + 4 TUBY GRATIS (446895265) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

A ja - wracając do tematu spodni - lubię w dzwonach chodzić, albo przynajmniej w prostych nogawkach.

To tak jak ja ;-)
A co do krzesełka na rower, to nie poradzę. Też o tym myśleliśmy, ale Misiek w ogóle nie chciał usiąść na krzesełko u mojej kuzynki i zrezygnowaliśmy, bo po co ma stać nieużywane:sorry2:
Mamootku, ale super prezent!

Mamootku ja mam takie cos-i jestem bardzo zadowolona z niego...:tak: Tyle ze mi ukradli moje siedzenie i teraz nie jezdze:crazy: musze poszukac jakiegs taiego-moze uzywanego siedzenia dla mnie bo jak patrzylismy na nowe to normalnie prawie kosztuje co nowy rower:szok::-D tak dla porownania powiem ze za rower (fakt faktem przeceniony) dalismy 120 euro a samo siedzenie w sklepie na ten wlasnie rower 60 euro:-D:szok:

http://cgi.ebay.de/Kettler-Kindersitz-Flipper_W0QQitemZ270285232243QQcmdZViewItem?hash=item270285232243&_trkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

krzeselko naprawde dobrze wykonane,mozna odchylic troche do tylu by dziecko nie siedzialo caly czas tak "sztywno" prosto...dodatkowo ma kieszenie po bokach co dla mnie ejst super bo nie musze jakis plecakow zakladac zeby zabrac picie czy jakas przekaske...no i nawet calkiem pojemne te kieszenie... :-)

A co do spodni to mi bardziej podobaja sie te jasniejesze co wystawilam;-)

Dziewczyny, dzięki za rady. Pati, to Twoje krzesełko wygląda super profesjonalnie.

Kasiu
, ja takich biodrówek co mają zamek 3 cm też nie lubię. Mam wrażenie, ze mi zaraz z tyłka spadną. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry