reklama
Właśnie, właśnie, miałam Was pytać. Temat już był nie raz, ale przyznam, że nie chce mi się szukać.
Chcę kupić krzesełko dla Wojtka na rower. Poradźcie mi proszę, jakie firmy są w porządku i na co zwracać uwagę.
Bo ja sie nie chwaliłam, że na urodziny dostałam od mojego lubego rower. :-) Taką miejska damkę na cieniutkich oponach. I skoro mam już rower, to bym chciała móc przewieźć Wojciaszka.
Chcę kupić krzesełko dla Wojtka na rower. Poradźcie mi proszę, jakie firmy są w porządku i na co zwracać uwagę.
Bo ja sie nie chwaliłam, że na urodziny dostałam od mojego lubego rower. :-) Taką miejska damkę na cieniutkich oponach. I skoro mam już rower, to bym chciała móc przewieźć Wojciaszka.
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamoot, my mamy zwykłe krzeselko takie dewaniane (są na allegro) i przede wszystkim kosztują pare złoty, hm..nie wiem jak to pod katem bezpieczeństwa, ale jesli chodzi o zadowolenie Oti to jest bardzo duże, no i przede wszystkim jest przodem do nas, widzi nasza twarzę , a nie tyłek- oczywiście z takim krzesełkiem poruszamy się głównie po drogach leśnych albo ścieżkach zdrowia..ale u nas tego mnóstwo W takim krzesełku jeżdził już mój najmłdoszy szwagier i było ok Mamy oczywiście kask
Jak nie biodrówki to jakie jeansy nosisz?
Hmmm, no takie zwykłe ;-) Są modele nie biodrówki, gdzie zameczek nie ma 3cm ;-)
Kasiu a co to za weterynarz??
CIASTOLINA WETERYNARZ PLAY-DOH + 4 TUBY GRATIS (446895265) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
A ja - wracając do tematu spodni - lubię w dzwonach chodzić, albo przynajmniej w prostych nogawkach.
To tak jak ja ;-)
A co do krzesełka na rower, to nie poradzę. Też o tym myśleliśmy, ale Misiek w ogóle nie chciał usiąść na krzesełko u mojej kuzynki i zrezygnowaliśmy, bo po co ma stać nieużywane
Mamootku, ale super prezent!
patrycja24berlin
Mamootku ja mam takie cos-i jestem bardzo zadowolona z niego... Tyle ze mi ukradli moje siedzenie i teraz nie jezdze musze poszukac jakiegs taiego-moze uzywanego siedzenia dla mnie bo jak patrzylismy na nowe to normalnie prawie kosztuje co nowy rower tak dla porownania powiem ze za rower (fakt faktem przeceniony) dalismy 120 euro a samo siedzenie w sklepie na ten wlasnie rower 60 euro
http://cgi.ebay.de/Kettler-Kindersitz-Flipper_W0QQitemZ270285232243QQcmdZViewItem?hash=item270285232243&_trkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
krzeselko naprawde dobrze wykonane,mozna odchylic troche do tylu by dziecko nie siedzialo caly czas tak "sztywno" prosto...dodatkowo ma kieszenie po bokach co dla mnie ejst super bo nie musze jakis plecakow zakladac zeby zabrac picie czy jakas przekaske...no i nawet calkiem pojemne te kieszenie... :-)
A co do spodni to mi bardziej podobaja sie te jasniejesze co wystawilam;-)
http://cgi.ebay.de/Kettler-Kindersitz-Flipper_W0QQitemZ270285232243QQcmdZViewItem?hash=item270285232243&_trkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
krzeselko naprawde dobrze wykonane,mozna odchylic troche do tylu by dziecko nie siedzialo caly czas tak "sztywno" prosto...dodatkowo ma kieszenie po bokach co dla mnie ejst super bo nie musze jakis plecakow zakladac zeby zabrac picie czy jakas przekaske...no i nawet calkiem pojemne te kieszenie... :-)
A co do spodni to mi bardziej podobaja sie te jasniejesze co wystawilam;-)
patrycja24berlin
wlasnie zrobilam jedna ture zakupow ;-)
ASTORIAA __CIEMNE JEANSY RURKI___BLASZKA____40/L (447937153) - Aukcje internetowe Allegro
SZARY CIEPŁY SWETEREK __ SWETR __ JESIEŃ ZIMA (456514450) - Aukcje internetowe Allegro
ASTORIAA - NOWOSC!! SEXY JEANSY !!! 40-L (451250404) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze wezme sobie te jeansy bo tanie jak barszcz normalnie czekam ale na maila bo wysylaja to z niemiec wiec chce wiedziec ile z przesylka w euro ...
NoWe JeDyNe SuPeR SeXy JeAnSy BiOdRoWkI Roz: 40 (451402593) - Aukcje internetowe Allegro
ASTORIAA __CIEMNE JEANSY RURKI___BLASZKA____40/L (447937153) - Aukcje internetowe Allegro
SZARY CIEPŁY SWETEREK __ SWETR __ JESIEŃ ZIMA (456514450) - Aukcje internetowe Allegro
ASTORIAA - NOWOSC!! SEXY JEANSY !!! 40-L (451250404) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze wezme sobie te jeansy bo tanie jak barszcz normalnie czekam ale na maila bo wysylaja to z niemiec wiec chce wiedziec ile z przesylka w euro ...
NoWe JeDyNe SuPeR SeXy JeAnSy BiOdRoWkI Roz: 40 (451402593) - Aukcje internetowe Allegro
Pati super ciuchy i zazdroszczę figury :-)
ja mogę o takich pomarzyć, a rozglądać się za:
JEANSOWE SPODNIE CIAZOWE LEPSZE NIZ H&M 42/44 (451892387) - Aukcje internetowe Allegro
sexi co?? ;-)
ja mogę o takich pomarzyć, a rozglądać się za:
JEANSOWE SPODNIE CIAZOWE LEPSZE NIZ H&M 42/44 (451892387) - Aukcje internetowe Allegro
sexi co?? ;-)
reklama
Podziel się: