reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Irmaa - super!!! a z tym kombinezonem to musiało im się coś pomylić - jedynki zapomnieli albo cóś ;)

Baśka sama zgłupiałam jak tą cenę zobaczyłam, no ale upewniałam się 2 razy i to nie pomyłka. chyba kupię ze 2 szt i wystawię na allegro , może zarobię coś ;-):-D

Pati super dresik, przy twojej figurze będzie Ci w nim ślicznie, kupuj! :tak::-D

reklama
Pati, ja też wolę ciemniejsze dżinsy. A co do dresiku, to jest fajowy, a Ty masz taką figurę, że ta przykrótka bluza będzie super u Ciebie wyglądać.:tak:

a ja dzisiakj kupilam już mikołaja dla Oti i chrześnicy- ciastoline dentyste:) ciekawe czy młodym spodoba sie...wiem wiem termin odległy..ale ja nie lubię potem tej gorączki zakupów, wolę teraz powoli zacząć zakupy prezentów

Oj ta Pati bluzeczka z amerykańskim dekoltem bomba. uwielbiam takie. jak je wyczaisz to daj znać. dziny też fajowe, ale ja to mam teraz z przodu taką falbanę, że by cały suwak do kroku zasłaniała :-D
A pokupowałyście sobie te kurteczko płaszczyki ? bo szukam czegoś fajowego na jesień i zimę. Wymyślcie mi coś plis

reklama
Ell ja też sie zastanawiałam nad tym dentystą bo u nas gdzies tam w promocji mają kupić :) chociaż pewnie jeszcze to troche na wyrost ale Lolo ciastoline uwielbia wiec jakies nowe gadżety by sie przydały...
a co do dresu i bluzki - sie podpisuje pod juz napisanym...no i rurki też nie dla mnie - wygladam koszmarnie bo uda mam grube, a z biodrówek mi się wałek wylewa ;)

Do góry